„Манчестър Юнайтед“ и „Тотнъм“ си стиснаха ръцете за защитника Тоби

...
„Манчестър Юнайтед“ и „Тотнъм“ си стиснаха ръцете за защитника Тоби
Коментари Харесай

„Юнайтед“ и „Тотнъм“ си стиснаха ръцете

„Манчестър Юнайтед“ и „Тотнъм“ си стиснаха ръцете за бранителя Тоби Алдервейрелд. Бранителят е мощно мечтан от Жозе Моуриньо, управител на „червените дяволи“. Двата клуба се схванаха за трансферната сума на играча, която ще е към 60 млн. евро. Специалния обаче е на тръни, защото има вид договорката да се провали до 9-ти август. Тогава затваря трансферния прозорец в Англия. Причината е, че от „Тотнъм“ желаят да му намерят заместител преди да го пуснат в „Юнайтед“.

Ако договорката за белгиеца се проточи, управлението на „Юнайтед“ има проект „Б“. Той включва заплащането на рекордна сума за Хари Магуайър от „Лестър“. Тя ще е от порядъка на 80 млн. евро. 25-годишният бранител беше титуляр за Англия по време на Мондиал 2018. Тогава селекцията на Гарет Саутгейт доближи до четвъртото място. Моуриньо е решен наложително да укрепи своята отбрана преди началото на новата акция. За неговия отбор тя стартира в петък против „ Лестър “.

От „ Олд Трафорд “ ще се опитат да привлекат и Джером Боатенг от „ Байерн “. Цената на немския национал е малко над 50 млн. евро, а от него се интересува и френският първенец ПСЖ. Опитният защитник има контракт с „ баварците “ до лятото на 2021 година.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР