„Кой и защо иска да извади МВР-болница от структурите на

...
„Кой и защо иска да извади МВР-болница от структурите на
Коментари Харесай

МВР-министър разкри що за идиот е Бойко Рашков: Днес на комисия каза, че… не е съгласен със себе си

„Кой и за какво желае да извади МВР-болница от структурите на вътрешното министерство? Този въпрос виси във въздуха след днешното съвещание на вътрешната комисия в парламента“, написа преди малко някогашният вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов на страницата си във фейсбук.

По-рано през днешния ден се организира съвещание на вътрешната комисия в Народното събрание. В неговото начало сегашният началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков разгласи, че се предлага Медицинският инстут на Министерство на вътрешните работи да премине към Министерството на здравеопазването.

„Изненадващо, на мой въпрос кой и по какъв начин ще поеме характерните действия и функционалности на МВР-болница, свързани с работата на всички структури на министерството, министърът отговори, че той не стои зад концепцията за прехвърлянето. Според него болничното заведение би трябвало да остане в структурите на МВР“, описа Младен Маринов и подсказа, че Бойко Рашков има тежки увреждания, поради които понякого не е склонен даже със самия себе си.

„Но тогава кой и за какво нагнетява ненужно напрежение, както измежду медиците, които работят в МВР-болница, по този начин и измежду всички полицейски чиновници и техните фамилии, които разчитат на способената здравна помощ от Медицинския институт?“, пита депутатът от ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР