„Имайки предвид какво е влиянието на Силициевата долина върху живота

...
„Имайки предвид какво е влиянието на Силициевата долина върху живота
Коментари Харесай

Бил Гейтс: За да проумеете нещата в Силициевата долина - просто гледайте сериала с това име

„Имайки поради какво е въздействието на Силициевата котловина върху живота ни, изненадващо е какъв брой рядко е показана тя вярно в известната просвета. Книги като Fire in the Valley и биографията на Джобс от Уолтър Айзъксън са чудесни, само че в случай че желаете в действителност да разберете по какъв начин действа през днешния ден това място, би трябвало да гледате сериала на НВО „Силициевата долина“.
Откровението е на самия Бил Гейтс , който на своя уебсайт GatesNotes споделя усещането си за сериала. Да, той е подигравка и преувеличава нещата, само че като всяка велика подигравка улавя и доста истини.

„Повечето от персонажите ми наподобяват много познато . Програмистите са умни и супер надъхани, само че се усещат изгубени в обществени обстановки. Лично аз се разпознавам най-вече с Ричард, създателят на компанията Pied Piper, който е превъзходен програмист, само че би трябвало да научи някои тежки истини за това по какъв начин да бъде началник“.

„И хуморът, и точността са на място. Сценаристите изследват добре нещата преди всеки сезон. Миналата година даже се срещнаха с мен, с цел да приказваме за историята на ИТ индустрията“.

„Имам другари в Силиконовата котловина, които отхвърлят да гледат шоуто, тъй като мислят, че просто си прави подбив с тях. Винаги им споделям: „Наистина би трябвало да го гледате, тъй като те не ни вършат по-смешни, в сравнение с заслужаваме.“

„Гледах всеки епизод от първите четири сезона и в този момент виждам сезон 5, който завърши през май. Четох, че основателите на шоуто в началото възнамеряват да спрат след шест сезона, само че в този момент са навити да вършат повече. Надявам се, че ще го вършат. Ще не преставам да виждам, до момента в който не престават да вършат това радостно шоу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР