„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран?

...
„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран?
Коментари Харесай

Борисов: Този, който ме пращаше на дивана сам седна в него. Петков е в изолация


„ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик.

„Той пожела стола, за 6 месеца го смъкнаха, и то по парламентарен метод, с мнозинство“, разяснява Борисов. „10 милиона изчезват от джоба на хората от бензина и нафтата“, добави водачът на ГЕРБ.

„Благодарение на нас успяхме да приемем от малко малко добър бюджет. Защитихме общините, служителите на реда, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха учебни заведения, детски градини, пътища, поправки. За една година строшиха старите магистрали“, обърна се към жителите Борисов.

„Това ново болшинство съумя да отбрани позицията на страната, макар дилетантското им държание. Всички приказват против нас, по този начин схващат демокрацията.

На скъпите нафта и бензин са поставили рекламни пана. Как търгуват газа сега? Ако щете тематиката Русия. Първият ден Петков сподели „Аз съм“, на втория „Генчовска“. Кирил Петков е в изолираност, него го смъкнаха, не го желаят, с цел да се стигне до там да го сменят. В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове – само че не по 40, 50, а по 10 хиляди гласа.

То по тази логичност, уважаеми, за какво вършим избори. Какво значи да го викаш в апартамент, да го плашиш. Рекет и пазаруване на депутати.

Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли“, сподели Борисов.

„Не можах да схвана тези хора, които наподобяват на тях, те ли са. Един публицист да ги беше питал, тъй като не трябва. Моят персонален живот може да е на показ, а техният не може – тъй като са семейни“, възмути се водачът на ГЕРБ.

„Имаме рафинерия, която може да употребява на ниска цена нефт. Какви са тези 25 стотинки? Те го показаха за свършено. Днес би трябвало да е направено. Да забележим дали е направено. Започвайте диалози – може да се окаже, че седим на злато. Червенобрежкия район е богат на шистов газ. Поканете всички сътрудници на диалог. Огромен запас имаме. Да забележим в този момент с по-ниското Данък добавена стойност дали хлябът ще поевтинее. Техните ограничения са популистки“, изясни Борисов.

Той благодари на хората, че в тази горещина са пристигнали на срещата. И посочи, че се надява мъката да е свършила в идния петък. Първото, в което ГЕРБ щял да влага, е в църквите, манастирите и джамиите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР