„Чисто новата зала“ за репетиции, за която от „Девня цимент“

...
„Чисто новата зала“ за репетиции, за която от „Девня цимент“
Коментари Харесай

„Чисто новата зала“ на „Девня цимент“ се оказа салонче на 89 години 


„Чисто новата зала“ за подготовки, за която от „Девня цимент“ се похвалиха медийно, че били подарили на читалище „Отец Паисий“, е едно остаряло салонче на 89 години – част от постройката на тогавашното учебно заведение в кв. „Река Девня“, в която в този момент се обитава читалището. Поредната дръзка операция на циментовия цех, откъдето дефинираха инвестицията си като „оригинален коледен подарък към надарени танцьори“, предизвика незабавна реакция от Община Девня и още на 30 декември заместник-кметът Донка Йорданова опроверга наличието на платената медийна обява, продуцирана от пресцентъра на „Девня цимент“.
На фотографията на „чисто новата зала“ се вижда, че единствената инвестиция в салончето, която са създали от циментовия цех, е за подмяната на подовата настилка и закупуването на печка на твърдо гориво, която без подозрение ще бъде  фактор за замърсяването на атмосферния въздух с фини прахови частици.  Каква е логиката да ремонтираш пода, освен това с несъответствуващ за танцуване материал (ламинат), и да оставиш тавана продънен, а стените неизмазани  остава същинска мистерия, тъй като ремонтите нормално стартират от покрива, изключително когато има течове, минават през стените и приключват с подовата настилка. “
„Най-много ни наскърбява фактът, че от „Девня цимент“ си разрешиха да вкарат благодарствени думи в устата на читалищния секретар Тодорка Узунова, която не е давала изказвания нито пред пресцентъра на завода, нито пред уеб страницата, популяризирал подправената вест за чисто новата зала“, обявиха от НЧ „Отец Паисий 1928“.  Вместо да се извини на подло използваните читалищни самодейци, пиарката на завода Деница Делчева е звъняла по телефона на госпожа Узунова, с цел да й държи сметка за излезлия на 30 декември противоречащ материал, продуциран от Пресслужбата на Община Девня и цитиращ заместник-кмета Донка Йорданова. Пиарката на „Девня цимент“ явно няма желание да се извинява на читалищните самодейци за проявения „висок професионализъм“ Деница Делчева към момента не се e обадила в общината, с цел да се опита да потърси пояснение за ответната обява, само че за сметка на това е споделила на Тодорка Узунова, че освен това състояние „Девня цимент“ повече нямало да оказва помощ на читалище „Отец Паисий“.

От опитахме да се свържем с пресслужбата на Девня цимент, само че на уеб страницата на завода няма упоменати телефонни номера. Изпратихме единствено един въпрос до госпожа Деница Делчева, тъй като формата на преписка с отдел „Комуникации“ е лимитирана до избран брой букви.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР