„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред

...
„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред
Коментари Харесай

Старите Batman видеоигри ще бъдат преиздадени за конзоли с Arkham Collection

„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред бяха високо оценени от почитатели и критици. Тези заглавия обаче са към този момент много остарели и макар че са приспособени за сегашния хардуер, графиката им не е на равнище. Затова студиото Rocksteady, отговорно за трите основни Batman: Arkham игри, реши да ги преиздаде още веднъж с съвременна графика.

Това показа маркетинг мениджърът на студиото Газ Дийвс в Twitter. По неговите думи новата Batman Arkham Collection ще съдържа римастъри на класиките Batman Arkham Asylum и Arkham City, излезли надлежно през 2009 и 2011-та година. В пакета влиза влиза и истинската Batman Arkham Knight с спомагателен скин Earth 2 Dark Knight, наличен преди само за консуматори в Северна Америка. Batman Arkham Collection ще излезе в Европа през септември. Изданието не включва играта за виртуална действителност Batman Arkham VR нито Batman Arkham Origins, дело на студио Warner Bros. в Монреал. Игрите в Arkham Collection са дело на Rocksteady, тъй че Origins към този момент ще бъде единственото заглавие без особена преправка за PlayStation 4 и Xbox One.



Преиздаването на Arkham игрите е изцяло предстоящо поради 80-тата годишнина на целия франчайз през 2019. По същия мотив през март DC Comics провежда събитие, където пусна милион и половина прилепи на обществено място в Тексас. На фона на това преиздаването е просто нищожен жест към хитовия комикс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР