“Virel” е новият тийн сериал, на който ще се радват

...
“Virel” е новият тийн сериал, на който ще се радват
Коментари Харесай

Нов Сериал Събра Миекащите Кифли

“Virel” е новият тийн сериал, на който ще се радват дечицата. За благополучие на интелигентния фен, поредицата няма да се излъчва в праймтайма на някоя телевизия, както беше “София – ден и нощ”.

Кастът е заложил на хора с доста почитатели, а изборът са тези, които приказват с изявен акцент.

Едни от тъй наречените звезди са Кристиян Кирилов, прочут като Митака от “София – ден и нощ”, а другият е фолкаджията Галин. И двамата живеят от година в София, само че по този начин и не са съумели да се научат да приказват верен български език. Това се вижда и в промото на поредицата.

„ VIRAL” ще споделя историята на едно другарство и неговата неизмерима мощ. Разказва и история за по този начин стремежи от всички свят на почитатели, хубост, въздействие и благосъстояние. Трилърът ще хвърли взор зад кулисите на най-известните водачи на мнение в обществените мрежи, техните скрити пороци, добре защитавани секрети и съкровени стремежи. Едно е несъмнено обаче – славата може да бъде доста рискова.

Дали ще покажат същинското си лице, което екипът на Secret.bg знае, следва да разберем. Ние пък въпреки това ще изобличаваме “звездите”, в случай че завият от истинсия си живот, с цел да блеснат.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР