“Става тревожно натрупване на тежки престъпления. Трябва категорично да се

...
“Става тревожно натрупване на тежки престъпления. Трябва категорично да се
Коментари Харесай

Бившият МВР министър с коментар за разстрела посред бял ден: Става тревожно натрупване на тежки престъпления…

“Става обезпокоително струпване на тежки закононарушения. Трябва изрично да се вземат ограничения. Не мисля, че би трябвало да се търсят някакви политически аргументи при такива шумни и показни убийства. Обикновено при такива случаи претекстовете са свързани с неуредени финансови връзки. “ Така някогашният Министерство на вътрешните работи министър Емануил Йорданов разяснява показния разстрел на предприемача Петър Христов през днешния ден в София, представен от “Новини.бг”

Жестокият разстрел стана през днешния ден малко преди 10 часа. 49-годишния огромен предприемач и притежател на “Лактима” Петър Христов е бил прострелян смъртоносно в столичния квартал “Манастирски ливади”.

По неофициална информация предприемачът е бил прострелян в тил, като са създадени 8 изстрела. Три патрона попадат в корема, три в тила на жертвата, другите два са били в главата и врата. Травмите са били съдбовни и Петър Христов е умрял на място. Неговият водач се опитал да го откара във ВМА, само че за жалост реанимацията се оказала безуспешна.

Стреляно е с малокалибрен револвер. Все още не е ясна каква е била позицията на стрелеца и дали е имало други хора, които са му помагали.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР