“Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от

...
“Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от
Коментари Харесай

Бившата На Хекимян В Скандали С Новия

“Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от първата ни среща не сме се разделяли!”

Така стартира любовното пояснение на Василена Гръбчева, отдадено на новия й мъж в живота. Бившата на Хекимян никак не си поплюва и обилно ръси суперлативи за новия и сърдечните си трепети.

Но хубавите неща, както са споделили хората, не всеки път вървят без спънки. Ето какво споделя Гръбчева: “Той е индивидът, с който съм се карала най-вече!”, само че бързо прибавя “За него съм подготвена на всичко!”.

“Семейните” разпри не са мираж и както постоянно се случва, огромната обич върви с тежки страсти и огромни кавги. Официалното послание на Василена към нейния другар е “мишка” и “съкровище”. Неотдавна той отпразнува рожден ден.

Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, само че преди две лета си споделиха “Баста!” и взеха решение да продължат всеки самичък по пътя си, написа България през днешния ден.

“Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, мъчно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще е непосредствен за мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство е едно положително начало”, сподели тогава Василена.

“С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето персонално пространство и персоналният ми свят са доста значими и той би трябвало да ги почита. Може би даването на прекомерно доста независимост от моя страна е проблем, защото на хората евентуално им се коства, че не ме интересува техният живот, само че това не е така”, признава тя.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР