“С промените в Закона за туризма стартирахме създаването на туристически

...
“С промените в Закона за туризма стартирахме създаването на туристически
Коментари Харесай

За мизерията в хотелите! Разчитаме на сигнали, за да предприемаме мерки, коментира Ангелкова

“С измененията в Закона за туризма стартирахме основаването на туристически инспекторат, който ще ревизира съблюдават ли се условията, откакто даден хотел е бил категоризиран”. Това съобщи за Народоосвободителна въстаническа армия министърът на туризма Николина Ангелкова на фона на недоволствата от неприятни условия в редица хотели у нас.

Тя посочи, че инспекторатът ще се грижи единствено за последващия надзор.

Ангелкова разяснява проблема с мизерията в тризвезден хотел в Чифлика, от която преди месец се оплакаха фенове на NOVA.Тя посочи, че с цел да се отнеме категорията на един хотел, Комисията за отбрана на потребителите би трябвало да подаде искане за това: “И до ден сегашен ние не сме получили такова искане. Но от 4 април хотелът е затворен”.

“Според мен слабото звено е в КЗП. Ние не знаем кои са доста от хотелите и по тази причина разчитаме на сигналите. В момента чакаме някакъв различен орган да ни алармира, в случай че реши, с цел да можем да стартираме процедура за лишаване на звезди”, обясни министърът и добави, че в Министерството на туризма към този момент действа телефон за сигнали и нередности по хотелите.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР