“Най-малко ни трябват 5 месеца да подготвим посещение на папата”.

...
“Най-малко ни трябват 5 месеца да подготвим посещение на папата”.
Коментари Харесай

Борисов след срещата с папа Франциск: Много внимателно са следели всичко, което става в София

“Най-малко ни трябват 5 месеца да подготвим посещаване на папата”. Това сподели министър председателят Бойко Борисов след аудиенцията папа Франциск във Ватикана.

“Взе листче от едно чекмедже, написа си и си го остави в джоба – това, което ще даде на неговите хора да приготвят за посещението”, сподели още Борисов.

Публикувахте от Бойко Борисов в 25 май 2018 година

“Много деликатно всички са следели това, което се случва в София. След като всичко това го описах, взехме решение въпреки и мъчно, настоявах доста да посети и България. Разказах им всичко, което сме създали за Западните Балкани”, добави той.

Вижте още вести от България и света

“За да няма спекулации, задачата на едно сходно посещаване е да успеем да задържим на задоволително високо равнище международното въздействие. Ние нищо друго не желаеме, единствено да има мир на Балканите и да ги превърнем в една строителна площадка. Аз го помолих да се моли за мен. Розите, които му подарих, най-вероятно ще бъдат засадени към морените в градините на Ватикана”, сподели още министър председателят.

“Само може да се гордеем с това, което Кирил и Методий са създали. Всички ние сме призвани да накараме историците доста по-добре да опишат на децата да помнят това нещо”, сподели още Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР