“Мисис България Вселена” Мари Вачева се снима в най-новия клип

...
“Мисис България Вселена” Мари Вачева се снима в най-новия клип
Коментари Харесай

Анелия вкарва топ красавица в новия си клип! Най-красивата омъжена бълкарка пусна пикантни СНИМКИ от бекстейджа…

“Мисис България Вселена” Мари Вачева се снима в най-новия клип на Анелия. Най-красивата омъжена българка за 2017 година показа кадър от бекстейджа по време на фотосите и написа: “New video ANELIA back stage”, съобщи Пик.

На друга фотография Вачева е в компанията на “Мис България 2005” Роси Иванова, само че не излиза наяве дали и другата хубавица се снима в плана. Засега всичко към видеото се пази в безспорна загадка, както от екипа на Анелия, по този начин и от самата “Мисис България”.

Участието на Мари Вачева в сходен план не е изненада. Като фотомодел, Вачева е била лице на доста известни български марки. В последните години тя живее в Австрия и ръководи фамилен бизнес. След като завоюва купата “Мисис България Вселена”, Мари прекарва много време в България, поради уговорките си към акцията #onevoice.

След къса ски почивка в тузарския швейцарски курорт Цермат, Мари Вачева се е захванала с подготовката си за присъединяване си в най-престижния международен конкурс за омъжени дами “Мисис Свят”, който ще се организира в края на лятото във Виетнам.

Миската ще показа България в конкуренцията на хубавици от целия свят. Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира акцията #onevoice, ориентирана против домашното принуждение над дами и деца, на която е българският дипломат. Скоро на уеб страницата на състезанието “Мисис Свят” ще стартира и гласуването за участничките.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР