“Маци, благодаря ти, че те има и че си с

...
“Маци, благодаря ти, че те има и че си с
Коментари Харесай

Благо Джизъса Се Лигави От Любов

“Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безпределно!!!! “. С тези думи Благой Георгиев се изясни в обич на Златка Райкова. Футболистът употребява Instagram, с цел да напише прочувствен пост по случай една година от тяхната връзка

„ Измина една година!!!! Една година, откогато сме дружно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора би трябвало да чакат цялостен живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз открих индивида и дамата, която постоянно съм търсел. Намерих любовта, която по този начин и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разгадавам постоянно. Намерих индивида, който ще застане постоянно зад мен без значение събитията “, написа Джизъса.

Любимият на Златка е разгласил тяхна обща фотография от началото на тяхната връзка. Развълнувана от изненадата, тя незабавно му отговори с сантиментално обръщение: „ Любов моя, за една година ти ми даде всичко, за което в миналото съм мечтала! Дай Боже, да сме постоянно дружно и да се обичаме, както го вършим в този момент всеки ден! Винаги до теб, постоянно до мен! “.

Златка Райкова и Благой Георгиев влязоха в къщата на „ VIP Brother “ малко откакто започнаха да излизат дружно, написа Флагман. Още там се заприказва, че Джизъса ще предложи брак на плеймейтката, откакто се похвали в ефир с годежен пръстен.

Имаше и слух, че изкусителката е бременна. Няколко месеца след излизането на двойката от къщата на Големия брат, стана ясно, че тя чака първото си дете. В началото Златка криеше новината и не качваше доста фотоси в цялостен растеж в обществените мрежи.

По-късно тя сама заяви, че чака първото си дете, което ще е четвърто за Георгиев. Златка и Благой не са коментирали по кое време би трябвало да се роди бебето, само че съгласно близки до тях, то ще е момче.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР