“Левски” преговаря с Николай Михайлов за завръщането му на “Герена”.

...
“Левски” преговаря с Николай Михайлов за завръщането му на “Герена”.
Коментари Харесай

Левски извади нова оферта към Ники М.! Вратарят поискал да взима колкото Обертан?

“Левски” договаря с Николай Михайлов за завръщането му на “Герена”. Ръководството на “сините” предлага заплата в размер на 10 хиляди евро на българския национал.

Договорът на Ники с кипърския “Омония” изтича в края на този месец и той става свободен сътрудник. Финансовите условия на Михайлов са по-високи, той желае двойно по-голяма отплата. На този стадий Спас Русев не е податлив да задоволи претенциите му.

Припомняме, че 20 хиляди евро на “Герена” взема единствено огромната звезда Габриел Обертан. Под 15 бона в евро се разписва испанецът Жорди Гомес. Останалите чужденци прибират по 10 хиляди евро, колкото е и офертата към Михайлов.

“Левски” изслушва предложения на мениджъри и за вратар чужденец, като тези дни са прегледани визитките на няколко футболисти. Най-сериозни предварителни диалози са порведени със словашки вратар, чието име към този момент се пази в загадка. За завръщане на Ники се говореше и през предходната година. Тогава синът на Боби Михайлов удостовери, че е имало договаряния.

“Имах диалог със Спас Русев в края на август, където коментирахме общи неща за моето завръщане. 24 часа по-късно разбрах, че нямам място в България, защото излязоха 36 хиляди неистини и настроения за мен и моята фамилия. “Левски” в никакъв случай няма да бъде затворена страница за мен”, разяснява тогава Михайлов.

Ники М. ще навърши 30 години на 28 юни. Юноша на “Левски” дебютира на “Герена” в последния кръг от шампионата за сезон 2004/05 в мач против “Черно море” (2:1). През септември 2005 дебютира в европейските шампионати против френския “Оксер”. На 11 май 2006 дебютира за мъжкия народен тим на България при загубата от Шотландия с 1:5.

“България днес”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР