“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава шанс за покупки с големи

...
“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава шанс за покупки с големи
Коментари Харесай

7 смарт уреда с отстъпки за Cyber Monday


“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава късмет за покупки с огромни отстъпки

И след „ Черния петък ” с цялостна мощ не престават акциите на огромните онлайн магазини с понижения и отстъпки. „ Кибер понеделникът ” е идващият пик на огромното извършване на покупки по целия свят.

Поредна вълна от предложения за дома, офиса и лична приложимост разгласява световният онлайн магазин GeekBuying. В рамките на акцията пониженията в цените доближават до 70% за някои артикули. Освен това купувачите могат да се възползват от ваучър за отстъпка:

Промоцията стартира през днешния ден, 30 ноември, и ще продължи до 12 декември. Изборът от артикули е голям, като за облекчение са обособени няколко категории – най-продавани артикули на Black Friday, артикули за интензивности навън и е-транспорт, смарт устройства за дома, фитнес съоръжение, потребителска електроника, преносими компютри и телефони, ТВ плъгини, дронове и ирачки, районен съд външна страна, носима електроника и други

Силен акцент онлайн магазинът слага върху смарт уредите за дома, включително роботизирани прахосмукачки, отоплителни уреди, пречиствали за въздух и така нататък Ето 7 атрактивни оферти от тази категория:

е вакуумна прахосмукача-робот, която се отличава с образован колектор за събирана на боклука, като икономисва ръчни интервенции на потребителите. Поддържа изсъхнало и мокро разчистване, има всмукателна мощ 2700Pa, лазерна LDS система за навигация и батерия, която обезпечава самостоятелна работа в продължение на 220 минути. С робота можете да почиствате всевъзможни подове от прахуляк, косми и фини частици. Този интелигентен апарат се продава сега за $649,99 с ваучър за отстъпка VIOMIS9Z и безвъзмездна доставка от Европа.

съставлява безжична ръчна прахосмукачка за разчистване 2-в-1 – изсъхнало и мокро. Въпреки компактните си размери, тя има мощен 500W дигитален мотор и може да почиства в продължение на 70 минути с едно зареждане на батерията. Работи ултра-тихо и е подобаваща както за разчистване на подовете, по този начин и на мебелите в жилището. Предлага се сега на цена от $204,99 с ваучър за отстъпка 20CYBERMO и безвъзмездна доставка от европейски склад.

e също безжична ръчна прахосмукачка, която е с по-малка всмукателна мощ от JV53 (128AW по отношение на 145AW). Това се отразява и на цената ѝ – междунородната версия на модела коства $145,99 с ваучър за отстъпка 20CYBERMO и безвъзмездна доставка от европейски склад.

е преносим сешоар за коса, който работи със общоприетоо напрежение 220V и е много мощен (1800W), като в същото време употребява технология за понижаване на шума. Отличава се с редица интелигентни характерности, разнообразни режими и настройки. Струва $168,99 с ваучър за отстъпка 20CYBERMO и доставка от Европа за $1,88.

е още една роботизирана вакуумна прахосмукачка, която има всмукателна мощ 2000Pa, лазерна и образна система за навигация, с различаване на изображения на база изкуствен интелект. Съпътстващото мобилно приложение прибавя забавни благоприятни условия, като да вземем за пример основаване на виртуални стени. Цената на този интелигентен апарат за разчистване е $299,99 с ваучър за отстъпка MIJIA1SROB и доставка от Полша за $7,77.

e първокачествен робот-прахосмукачка за чисто и мокро разчистване, с двоен контейнер – за вода и прахуляк, всмукателна мощ 2100Pa, лазерна LDS система за навигация и интелигентно електронно контролиране на подаването на вода. Моделът е разполагаем за поръчки против $340,99 с ваучър за отстъпка 20CYBERMO и доставка от Полша за $6,23.

е усъвършенствана безжична прахосмукачка за ръчно потребление, която има всмукателна мощ 150AW, дигитален безчетков мотор 420W и батерия 3610 mAh, а също по този начин OLED екран. Международната версия на този смарт апарат за разчистване се предлага за $329,99 с ваучър за отстъпка ROBOH6Z4 и доставка от Германия за $6,62.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР