822 са хората под карантина в Бургас, 2000 са за

...
822 са хората под карантина в Бургас, 2000 са за
Коментари Харесай

822-ма са под карантина в Бургас

822 са хората под карантина в Бургас, 2000 са за областта. Това стана ясно след заседание на Общинския кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3793
Вчера полицията е установила 5 лица, нарушили задължителната карантина. Те са предадени на прокуратурата. Седем са съставените актове за изминалото денонощие за посещение на забранени с министерска заповед публични места.

" И днес дезинфекцираме рампи, подлези, автогари, здравни заведения, улици, търговски обекти, автобуси и т.н. Половин тон спирт ще бъде разпределен сред здравните заведения, домашния социален патронаж, детската млечна кухня - за да послужи за дезинфекция. Днес се извършва пълна дезинфекция на базата, в която бяха настанени грузинските граждани, отпътували вчера към своята родина ", докладва кметът Димитър Николов.

Проф. Костов: Не бива да си позволяваме никаква свобода

" Общинският кризисен щаб взе решение за извънредни дезинфекции в пощенските клонове, тъй като от 7 април започва изплащането на пенсии.
В дните на получаване на пенсиите ще се извършват обработки през два часа. Наши екипи ще бъдат на място, за да следят за спазването на дистанция и ще дезинфектират дръжките на входните врати постоянно през целия работен ден ", добави още той.

Предстои среща и с Архиерейското наместничество, за да обсъжди контролът при допускане в православните храмове, както и дезинфекционните дейности, които трябва да се извършват през целия ден.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3793  Вече са подадени поръчки за над 9 милиарда евро от антикризисната помощ на Германия Вече са подадени поръчки за над 9 милиарда евро от антикризисната помощ на Германия  Лекар умъртви приятелката си, заразила го с ковид Лекар умъртви приятелката си, заразила го с ковид  Близо 50 българи от Австрия се чака да бъдат позволени у нас Близо 50 българи от Австрия се чака да бъдат позволени у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР