– С какви нови проекти и емоции стартирате 2018? Константин.:

...
– С какви нови проекти и емоции стартирате 2018? Константин.:
Коментари Харесай

Фънки и Константин: Тайната на семейния уют? Да виждаш рядко жена си!

– С какви нови планове и страсти стартирате 2018?
Константин.: На мен най-вероятно ми следва да вляза в едно доста готино шоу, само че към този момент не мога да издавам повече. Освен това направихме и ново трио с Борката и Илиян, което към този момент се радва на огромна известност. В него пеем за Стоичков-президент, за Бойко, за Кунева – една доста занимателна подигравка. Другата ми нова ария е дуетът с Емануела, който също стана огромен шлагер. Фънки дори е почитател на парчето.
Фънки.: Да, дуетът е доста готин, а и Емануела е доста хубава жена. Иначе не преставам да изсвирвам със Стенли, а от четвъртък стартирам подготовки и с Тони Чембъра, който пее ужасно – с него вършим едно доста готино дуо с ретро музика от остарели части за пъбове. За пролетта с Амебата организираме концерта на “Тото ”, по-късно при започване на май – Роджър Уотърс, който ще бъде концертът на годината, тъй като за първи път се прави у нас 3D шоу, а по-късно рок фестивалът в Пловдив “Хилс оф рок ”. Но в действителния живот плановете са ясни – ядЕние и пиЕние. (Смеят се.)
 12-6  12-5  12-2  12-1  коцето фънки
– Фънки, през вчерашния ден имаше рожден ден. Кои посетители бе поканил?
Ф.: Много желаех да се съберем нашите си хора от шоуто, само че може би ще е другата седмица, когато и те са свободни. Първо ще вървим да пием кафе в Атина, по-късно ще отидем да хапнем шкембе в Солун и най-после ще се приберем да се създадем на маймуни на Коцето в клуба.
К.: Между “Плаза ” празнува 10 години от основаването си и аз ще имам присъединяване. Каня те, в случай че инцидентно имаш предпочитание да дойдеш!
Ф.: Имам предпочитание! Сигурно отново ще откараме до 6 часа, без да се усетим, като предишния път.

– А кой е най-нестандартният подарък, който сте получавали за ЧРД?
К.: Не знам какъв брой е занимателен, само че получих пенис колан – моят кум има ужасно възприятие за комизъм и ме изненада с подобен подарък – по отношение на това, че съгласно него пенисът ми бил доста дребен, чу ли Фънки?
Ф.: Ние Ковачеви с това сме известни – с дребните пишки! На мен ми подариха в този момент шапка на дядо Коледа, също така и едни от тези гащи – нали ги знаете, дето влизат в година.а и са единствено като презрамки, не е тъкмо като прашка, само че е доста смешно. Аз ги обух и картинката е плашеща, неприятното е, че като ги обух гол, трябваше да заставам наведен, тъй като презрамките са ми къси.
К.: Един от най-тъжните ми моменти във “Вип брат ” беше, когато имахме задача да приберат гащите на девойките и по този начин сред сухото изгоря и мокрото, тъй като ми свиха и пенис колана, който след това по този начин и не се откри.
Ф.: А на мен пък ми изчезна шапката, която доста обичах. Харесвах я тази шапка, като съм си у дома ми беше готино да се събличам чисто гол и да съм единствено по шапка. Обичах да го върша, само че ми я откраднаха и това напряко ме разсипа. Друга такава шапка няма от кое място да намеря. (Прави тъжна физиономия и още веднъж избухват в смях – б.а.)

– Какво ви споделят хората след “Вип брат ”?
К.: Което постоянно са казвали – че сме номер едно! Всички споделяха – ти и Фънки сте най-готините, двамата сте спечелили, а ние – да, по този начин е! Казват също, че и Сагашаева (двамата назовават по този начин Людмила Захажаева –б.а. ) е трябвало да е до нас на финала.
Ф.: Скоро даже ме видяха едни възрастни хора и дамата идва и стартира да ме целува. Каза ми – вие с Коцето бяхте най-готини, ние ви гледахме в Америка! И аз крещя – в Америка!? Оказа се, че там също са ни гледали и даже ме питаше за какво не сме го набили Джино и ми разказваше какви неща бил направил там.
К.: И аз съм чувал такива неща, само че не желая да ги разясня.

– Изненада ли беше за вас успеха на Джино и кой беше вашият любимец?
Ф.: Винаги съм мислил и даже бях сигурен, че Коце би трябвало да завоюва. Той си е звезда.
К.: Сега да не прозвучи жалко, че се ласкаем взаимно, само че аз смятах, че с Фънки би трябвало да бъдем на финала и желаех той да завоюва, тъй като е извънредно занимателен и ерудиран човек. Все отново спечелилият би трябвало да бъде позитивен образец, нали по този начин?! Но може би Джино е бил показан тъкмо в такава светлина, кой знае… въпреки всичко велика е силата на монтажа… А нас двамата са ни показвали по-скоро в отрицателна светлина, само че въпреки всичко не може да се отхвърли и старанието на Джино. Той доста се потруди да лежи по канапетата, да играе ролята на страдалец, да страда с този бастун, то не че му трябваше, тъй като докторът му сподели да го махне и той по този начин рискува да си изкриви тялото за цялостен живот, само че той си знае. Така че, Джино си заслужи успеха и ние му я честитим. Нашата победа с Фънки е другарството ни, което е по-важно.

– Според вас нежеланието да четеш книги не е ли мотив по-скоро да се срамуваш, вместо да го заявяваш намерено в ефир?
Ф.: Според мен – който каквото желае да прави и да бъде, само че е хубаво човек да чете книги, изказът се обогатява. Всеки естествен човек се интересува и чете, само че не чаках, че това момче чак по този начин е спуснал завесата. Аз сега си чета последната книга на Нелсън Демил, която преди да вляза в шоуто моят другар Ру ми взе и не ми беше върнал.
К.: Аз през вчерашния ден прочетох “Малкият принц ”, неповторима книга…
-Фънки, в офиса ти има портрет на индианец. Сигурно ти припомня за задачите с каубоите и индианците в шоуто?
Ф.: Не, само че ми харесват, даже третата ми тоалетна у нас, която е за посетители – тя е напълно отдадена на индианците и каубоите и вътре е с убийствени достоверни фотоси. Когато седиш и си се напънал върху тоалетната паница и против теб Джеронимо те гледа – готино е!
К.: Аз в моята тоалетна съм закачил маймуна, която е хванала банан, само че в този момент ще взема тази концепция с индианците от теб.

– Смятате ли да продължавате да се виждате и отвън шоуто с Людмила Захажаева, с Луна, и с другите герои от това риалити?
Ф.: С наслаждение, само че Сагашаева в този момент е в Русия, а с русата жена надали ще се виждаме.
К.: Бихме желали, само че най-вероятно Луна няма да ни отрази. Със Зори, Светланчето, Динко сме си партия.
Ф.: Много обичах, като си седяхме двамата с Коце и си приказвахме със Светлето, Зори и с Динко, егати кефа. Аз по тази причина споделих, че желая да си направя едно особено Сlose up-парти, което ще е единствено с хората от къщата и несъмнено всички ще дойдат.
К.: Естествено Луна несъмнено първа ще пристигна, с цел да си вземе парите от Динко за очилата. (Смеят се.)
– Какво ви кара да се гордеете, че сте българи?
Ф.: Ама това малко политическо звучи. Аз се усещам като космополит, на мен не ми пука дали съм българин, по-важното е хората да сме ок, да сме естествени и да се разбираме.
К.: Аз се изкефих доста на този пич – Туск. Гледах речта му за Европредседателството и ми направи кефа, напряко ми изпълни душата, дори настръхнах.

– А случва ли ви се да се срамувате от време на време от родния нрав?
Ф.: Срамуване ми идва от време на време – не мога да схвана за какво, като сме в чужбина сме естествени хора и като се приберем в България, се вършим на идиоти. Защо в Гърция и Германия да вземем за пример всичко е ок, няма да видиш българин, който да се държи като говедо и да прави простотии, а тук стават разнообразни хора.
К.: Така е, ние съблюдаваме разпоредбите, тъй като отиваме в друга страна, където щем не щем би трябвало да ги съблюдаваме, само че надълбоко в нас оставаме българи, които всеки един миг сме подготвени да забием нож в гърба на другия. Знаеш ли на мен какво ми прави усещане в чужбина – всеки българин бяга от сънародниците си, това е най-страшното нещо! Например един човек прави заведение, а другият гледа да му подлее вода и той пръв да предложения актьора, който съперникът му кани. Албанците, македонците знаеш ли по какъв начин се поддържат – скача един и след него скачат всички, а ние гледаме да създадем интригата, от това се срамя.
Ф.: Абсолютно е прав за това! Най-кофтите диаспори в света са българските. Нямам пояснение за какво е по този начин.

– Коце, знаеш ли, че Фънки гледа телевизия “Планета ” без тон?
Ф.: Е, по какъв начин да не виждам “Планет ”! Там са единствено убийствени гаджета!
К.: Най-вероятно обаче оттук-нататък ще пуска звука – аз трансформирах това нещо в него! След като се запознахме, Фънки сподели, че като види мен на екрана и дори ще усилва звука!
Ф.: Моят другар Коце, като пее и засилвам като вманиачен! (Смеят се.) Аз доста одобрявам “Черна роза ”, не се майтапя, за първи път слушах това парче в къщата, където Коце ми направи ужасно вокално осъществяване. Така наречената орнаментика в попфолка не е по никакъв начин лесна, а той го прави както би трябвало – приказвам като експерт.
К.: Тя даже е доста по-трудна от всичко друго и на това не можеш да се научиш, то ти идва от вътрешната страна и е от националните песни и балканските мелизми (мелодични декорации на тона, бел. ред.), а множеството мургави другари даже имат вродена тази орнаментика. Аз открих, че го мога, слушайки националните ни песни, че го имам вътре в мен и мога да го подражавам. Навремето слушахме единствено нашата естрадна музика и национални песни. Много одобрявам Бинка Добрева и Недялка Керанова. Учил съм се и от Васко Найденов, Георги Христов, Орлин Горанов, Емил Димитров, от Фреди Меркюри, Ал Бано, бях дори и метълист, само че харесвах и Ванила Айс и Ем Си Хамър.

– Общ план?
Ф.: Ще ми е доста прелестно, в случай че Коцето ме вкара в някой негов план и ме предложения някъде с него, тъй като цялата хеви метъл паплач ще откачи.
К.: Ама и ти може да ме вкараш в нещо сред рап, метъл и балканско звучене. Твоят другар Николай Пашев е доста готин. Ще има подбив, може да презентираме един подобен план.
Ф.: Страхотна концепция, бих взел участие.

-Имате хубави деца. На какво желаете да ги научите?
К.: Нормално е да са хубави, тъй като майките им са хубави. Искам да ги науча да бъдат човечни и амбициозни.
Ф.: Както и аз, само че съм оставил възпитанието в ръцете на жена ми и с помощта на Господ се оправя женицата.
К.: Дъщеря ми влезе с първи резултат в Италианския колеж държавна поръчка, само че жена ми реши да я запише на друго място. Сега тя е в първи клас и взема решение уравнения, като – х + у = ( – 16) + 9 и аз единствено заставам и виждам..
Ф.: Аз също това не съм го решавал.

– Вие им давате персонален образец, че триумфът не идва безплатно, тъй като и двамата работите на цялостни обороти?
Ф.: Не знам дали е добре да ги учим на труд. Особена работа е, да сме наясно, че напредъкът на света е с помощта на мързеливите хора. Ето, Нютон дремел под дървото и ябълката – прас по главата, а в случай че беше с мотиката на полето, от къде ще падне тази ябълка?!
К.: Сега щерка ми желае да става певица, само че не желае да върви на пиано и не се интересува от това, а е поставила шапка и по през целия ден се прави на Майкъл Джексън. Първо сподели – желая да изсвирвам на пиано, само че до момента в който броим клавишите, тя ме излъгала, че ги брои, а вместо това ги боядисала. Отиде на пиано един път, отиде един път и на тенис и след това сподели – към този момент не желая да вървя! Казвам й – тате, би трябвало и малко упоритост да има, аз да вземем за пример свирих на акордеон от 6-годишен до пети клас. В началото нямах предпочитание, тъй като гледах по какъв начин другите деца играят на открито, даже ми се повръщаше от това, само че след това стартира да ми харесва.
Ф.: Музикантсткото дете!

– Каква е тайната да съхраните фамилиите си и любовта ?
Ф.: Той е по-млад Коцето и може би тук аз би трябвало да приказвам, тъй като съм по-дъртофелник. Тайната е единствено една – да виждаш рядко жена си!
К.: Ще мисля върху тези неща, ще проучвам, само че му се поверявам и може би има право.

-Умеете ли да простите?
Ф.: Цял живот.
К.: Непрекъснато прощавам, даже в случай че някой ме ядоса, още до момента в който се прибера у дома и към този момент го обичам. В къщата се случваше Джино, или Луна с нещо да ме подразнят, само че след пет минути ми минаваше.

– Любимата ви мисъл, или откъс?
К.: Здрав кол – крепко брули.
Ф.: Точно по този начин, копеле, това е истина! Нек’ сме живи, нек’ сме здрави, па нек’ ни пропуснат!

Нашите посетители

Определението шоумен важи с идентична мощ за известният промоутър Димитър Ковачев-Фънки и за фолкзвездата Константин. Въпреки че и двамата са потвърдени експерти в своята област, с истинското си и неподправено възприятие за комизъм те постоянно стават център на внимание и печелят нови фенове. Така стана и по време на присъединяване им във “Вип брат ”, където имаха централни функции. Двамата си харесват още при старта на шоуто и през днешния ден към този момент са огромни другари. Фънки е благополучен, че в предходното му присъединяване в известното риалити е разкрил Юлиан Константинов и Иван Ласкин, а в този момент и Константин към този момент има място измежду най-близките му хора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР