– От колко години си водещ на СПОРТ ТОТО? Какво

...
– От колко години си водещ на СПОРТ ТОТО? Какво
Коментари Харесай

Деян Славчев – Део: Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО

– От какъв брой години си водещ на СПОРТ ТОТО? Какво е да раздаваш толкоз доста облаги на хората?
– Вече повече от три години съм водещ на предаването, повярвай ми – в действителност е страхотна страст. Макар, че всяка седмица съм четири пъти на ефир и всякога теглим печелившите цифри, постоянно има тръпка. И не приказвам единствено за театралната тресчица. Аз същински се вълнувам, дали тъкмо през днешния ден някой ще завоюва джакпота и кой ще e новият тото милионер на България. Само преди две седмици госпожа Янка Панайотова от гр. Варна стана 95-ият тото милионер. А в този момент следва да разберем кой ще е идващият, 96-ти по ред? Който ще уцели печелившите цифри в играта 6/49 и ще стане по-богат с съвсем 6 000 000 лв.. Това са ужасно доста пари. Всеки от нас има проекти какво ще прави с толкоз милиони.

– А ти какво би направил?
– Мисля, че първо бих купил огромно жилище за фамилията ми – за какво не и къща. Бих обезпечил добър живот на децата ми, само че най-много – качествено обучение. След време бих пътувал доста. Аз обичам спорта, тъй че ще похарча пари, може би за първи път в живота си по-безразсъдно, с цел да задоволя и най-малките си прищевки за добра спортна екипировка. Вероятно с толкоз пари ще упражнявам обичаните си спортове на по-екзотични места. Ще поглезя околните си, мога да си разреша да удовлетворя по една, въпреки и глупава волност на обичаните ми хора. Но мисля, че най-много ще се усещам по-спокоен за бъдещето.

– Какво е чувството да обявиш, че някой печели
джакпота в размер на един, два, три, четири, пет милиона лв.?
– Адреналин – като в сърфа и сноуборда, дори може би малко по-силен. Например припомням си един от първите милионери, които разгласих. Той беше предприемач и искаше с парите от облагата да построи Водноелектрическа централа. Следващият късметлия удари шестицата единствено няколко месеца по-късно, той беше пастир. Това са най-различни хора – богати, не чак толкоз заможни, млади, възрастни… Всеки e с друга история и път в живота. Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО. Важното е да пробва и шансът да е с него в този миг.

– Много ли
джакпоти са паднали в твое наличие? Много милионери ли си оповестил?
– Не съм ги броил, в действителност. Джакпотите, които участниците са спечелили през последните три години, са значително. Но ние като че ли сме привикнали да обръщаме доста внимание на милионните облаги. Но с изключение на тях, СПОРТ ТОТО раздава доста други. Сега, в неделя, ще има специфичен тираж, отдаден на един от най-светлите християнски празници – Успение Богородично и на всяка една Мария, Марияна, Мариян и други над 200 000 именници. Чрез чоп в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ ще бъдат изтеглени изключителни облаги и един късметлия, ще завоюва чисто нов първокласен автомобил дружно с включен
бонус от 5 000 лв..  А в играта 5/35 изключителната облага ще е 10 000 лв.. В момента с сътрудниците от СПОРТ ТОТО пътуваме из цяла България, с цел да връчваме облагите на участниците в игрите ни. Миналата раздадохме не една, не две, не три, а шест разнообразни облаги във Варна, като измежду тях бяха и 4 нови автомобила. Нови коли връчихме и в Русе, и в Севлиево през тази седмица. Продължаваме идващите дни и в други градове, където радваме феновете на тото игрите.

– Какво стои зад израза „ Малко за доста “?

– Ще стартира с това, че облагите от СПОРТ ТОТО са неизчерпаеми. Защото откакто падне
джакпот, игрите ни незабавно се зарежда с нови суми. Например в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ – в случай че падне джакпотът от съвсем 6 000 000, незабавно, още на идващия тираж, той започва с нови 2 000 000 лв.. И единствено против 1 лев залог, в случай че имат шанс, участниците могат да станат милионери.  Същото е и в „ Тото 2 – 6 от 42 “, както към този момент стана дума, джакпотът от над един милион лв. беше извоюван единствено преди две седмици. И играта беше заредена незабавно с нови 300 000 лв., а единствено преди няколко дни нов участник от гр. Айтос уцели печелившите цифри и се снабди с над 330 000 лв.. Играта незабавно отново беше заредена с нови 300 000, а залогът е 75 стотинки. За играта „ Тото 2 – 5 от 35 “ цената на залога е още по-малка, единствено 70 стотинки,  само че съвсем във всеки тираж имаме познали 5-те цифри и доста облаги. Играта Тото Джокер, единствено против 20 стотинки залог, носи десетки хиляди левове облаги. И най-хубавото е, че във всеки тираж и във всяка игра постоянно има чудесни парични и предметни облаги и бонуси.  Това е СПОРТ ТОТО – против доста дребен залог получаваш доста облаги.

– Знаем, че с изключение на шанса за огромни облаги, участниците в тото игрите могат да поддържат и идеята на Български състезателен тотализатор, нали?
– Да, по този начин е. Мисията на СПОРТ ТОТО е да подкрепя спорта. Български състезателен тотализатор е единственият държавен
хазартен оператор, който отделя 33% от своите приходи за  българския спорт и спортните федерации. Това са 1/3-та от постъпленията в игрите. Разбира се, всичко това се случва с помощта на участниците в игрите на СПОРТО ТОТО. Те вършат спорта у нас вероятен. Неслучайно ние споделяме, че даваме повече. Даваме повече и на участниците в игрите, и на спорта в България. Страхотно е! И за край да припомня на тези, които са решили да се включат в нашите игри – джакпотите в тях са на обща стойност от близо 10 000 000 лв.. Така, че дано шансът бъде с вас!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР