– Екатерина, защо се разделихте с Румен Дунев? Бяхте заедно

...
– Екатерина, защо се разделихте с Румен Дунев? Бяхте заедно
Коментари Харесай

Екатерина Дунева: Щастлива съм с новия мъж до себе си

– Екатерина, за какво се разделихте с Румен Дунев? Бяхте дружно 18 години, той е вашата ученическа обич.
– Да, разделихме се преди година и половина, само че не сме разказвали за това. Просто по този начин се получиха нещата и всеки пое по своя път. Все отново продължаваме дружно да възпитаваме нашия наследник Енрико. Румен се оправя отлично с ролята на татко. Енрико обича да кара мотор и джет и може би един ден ще наследи спортния автомобил на татко си. Кое момче би се отказало? Той може и да язди, само че не го влекат конете. И Румен има ново семейство.

– Вярно ли е, че новият мъж в живота ви е Георги Семерджиев, по-известен като Жоро Шопа?
– Категорично мъжът до мен не е Жоро Шопа, а човек, който не е от медийното пространство. Новият мъж до мен има личен бизнес и неотдавна се занимава с авто спорт. Имаме и бебе на 10 месеца – Мария.

– Какво ви свързва с Александра Арабаджиева?
– С Александра сме положителни приятелки от години, свързва ни любовта към конете, тя дори се грижи за 4 коня. Имахме и взаимна сбирка на облекла за езда. Имам нова сбирка, кръстена на щерка ми Мария, защото това е годината на нейното раждане. В конния спорт има наложителни условия за съблюдаване на протокол във връзка с облеклото, към който се придържаме всички.

– Кои са най-ценните ви титли?
– Имала съм призови класирания, само че съм имала и много неуспехи. Случвало се е да падам и даже да си троша крайник. Конният спорт е рисков и рисков. Най-големият ми триумф беше първо място на интернационален шампионат в Истанбул в конкуренция от 75 ездачи. Това беше през 2011 година с коня ми Васко IV. Винаги съм работила с едни от най-хубавите треньори, като през 2011-2012 година особено поради мен идваше треньор от Германия, и то един от най-хубавите. Щефан Вирт се споделя и е един от основните крос-дизайнери на международната купа по конен спорт Globul Champions Tour. Аз му плащах, с цел да ме тренира с двата ми коня Васко IV и Кондор, както и самолетния билет и хотел тук, в България. Той идваше един път месечно за 4-5 дни. Тогава аз направих най-големите си достижения и натрупах скъп опит и информация, която употребявам и през днешния ден.

– Споменахте, че сте чупили крайник, падайки от коня. Как се усеща един ездач – кои контузии са по-силни: физическите или психическите?
– След едно по-сериозно рухване контузиите са освен физически, само че и душевен. Изчезва доверието сред кон и ездач и някак си се нарушава ритъмът, целостта сред тях. Бяха ми нужни 2-3 месеца, с цел да ми зарасне кракът и повече от година, с цел да го преодолея душевен.

– Как се случи?
– Просто при един скок конят се спъна и падна, като при ставането ме затисна. Това беше Васко IV и по-късно аз в никакъв случай не съумях да му се доверя. Той на мен също. Малко по-късно го продадох. А той беше най-хубавият ми кон. Излизаше на терена за победа и беше доста бърз. Беше кон първенец. С него завоювах в Истанбул, също и в Атина, а и тук в България съм имала положителни класирания. Но, не щеш ли след една нелепа преживелица и доверието беше изгубено.

– Скъпо ли е човек да тренира конен спорт?
– Това е доста безценен спорт. Поддръжката на един кон е доста огромна. За неговото развъждане е нужен екип от хора. Аристократичен спорт е, за богати хора. Един кон за прескачане коства от 100 хиляди евро нагоре. Много прекрасен е 400 000 евро и нагоре. Поддръжката е към 1000 лева на месец.

Нумероложката Милена Иванова ЕА:


Най-силните месеци за промени ще са януари, май и октомври

Нещата хубаво ще се разбъркат, с цел да могат през 2019-а да се подредят тъкмо както би трябвало

– Какво могат и какво не могат да ни кажат числата?
– Числата могат да кажат безусловно всичко. Те могат да обяснят целия човешки живот във всяка една област, а в датата на нашето раждане са закодирани задачата и ориста на индивида и по отношение на трите ни имена може да се види по какъв начин да се оправим с тази орис и какви условия са ни предоставени. Могат да се видят всички роднински връзки, както и предназначението на партньорските връзки. Нумерологията може да пресмята събитийни карти и по отношение на тях да тълкуваме ден за ден или месец за месец, година за година какво изисква от нас ориста и кои са даденостите, от които можем да се възползваме, кои неща би трябвало да вършим и кои не, тъй като, в случай че ги вършим в несъответствуващ ден, няма нужните условия и силата се хаби на вятъра. Числата могат да ни приказват и за предходни животи, в общи линии изясняват смисъла на цялото човешко битие, стига да можем да ги четем по верен метод. Най-хубавото нещо е, че посредством тях човек постоянно може да откри позволение на даден проблем, да получи нов късмет да се оправи, който е по-добър от предходния.

– Може ли човек да се научи самичък да чете по числата, или трябват специфични познания?
– Разбира се, че трябват специфични познания, само че концепцията е всеки да се образова, с цел да може да стане нумеролог за себе си. Много постоянно споделям, че нумерологията е и изследователска просвета. Ние се основаваме на избрани познания, които са наследени от предишното, само че те се развиват. В момента на Земята текат интензивни процеси и силата се сменя, надлежно се трансформира вибрацията на числата и тяхното значение.

– Вярно ли е, че сте желаната нумероложка от Алла Пугачова? Какво ви свързва с нея?
– Да, мога да кажа, че съм желана. С Алла Пугачова се срещнах по време на едно от образованията ми в Москва. Там бяхме поканени на частно празненство, където се срещнахме с нея, описах й с какво се занимавам и тя прояви значителен интерес, който за мен беше непредвиден. Срещнахме се и на другия ден и от този момент от време на време тя се допитва до мен. Когато се запознахме, беше в, бих споделила, временен стадий от нейния живот. Разговаряхме доста за персоналния й живот, по какъв начин ще продължи кариерата си, само че това са неща, които няма по какъв начин да споделя.

– Бихте ли създали ваша школа за искащите да обхванат в тайните на числата?
– Разбира се. Вероятно в края на 2018-а или началото на 2019 година тази школа ще отвори порти, защото желая да предам на хората моето познание и от ден на ден от тях да се научат да схващат по какъв начин числата работят за тяхното всекидневие. Вече живеем в такава ера, в която престижи, гурута и сходни хора все по-малко ще имат влияние. Идеята на новото време е всеки самичък да следва вътрешния си глас, ориста си и да си бъде водач, лидер. Да бъде нумеролог на себе си.

– Допитват ли се до вас доста българи?
– Да, и известни, и незнайни, чужденци също, както и доста българи от чужбина. Правя прогнози на доста публицисти, телевизионни водещи, само че не съм сигурна, че желаят да загатвам имената им. Мога да кажа за певицата Теди Кацарова, която не се тормози от гласност, тя беше и на представянето на книгата ми.

* Коледа събра Гришо и Никол


* Бебета проплакаха във фолк гилдията


* Йоана Буковска не е бременна


* Всеки ден всемирски кавги през 2017-а


* Знаменитости самоуверено сменят имиджа

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА – В „ЖЪЛТ ТРУД“ ОТ 27 ДЕКЕМВРИ!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР