– Диона, разкажи ни за престоя ти във “Вип Брадър.

...
– Диона, разкажи ни за престоя ти във “Вип Брадър.
Коментари Харесай

Рапърката Диона пред “Труд”: Искам да бъда като Ники Минаж

 18-1 – Диона, разкажи ни за престоя ти във “Вип Брадър ”. Съжаляваш ли, че отпадна толкоз рано от предаването?
– Не, не скърбя. Дори в противен случай, веселя се. Мен ме упрекнаха, че съм най-глупава и най-шумна поради това, че се изправих против Валентин Кулагин. Излъчени са единствено тези моменти, когато съм нападателна и извънредно ядосана, а не нещата, които са причина за това мое отношение към него. Той през целия ден ходеше след мен и ме дразнеше, а аз в края на деня е обикновено да не устоявам и да избухна. Не съм удовлетворена от това, че моите съквартиранти изляха гнева си върху мен. Видяхме по какъв начин всички те се държат доста по-лошо с Кулагин от мен.

– Когато отпадна реши да защитиш от изпъждане Ричард. Би ли го направила още веднъж?
– Избрах Ричард, тъй като той беше тъкмо като мен. Съквартирантите го изкарват най-глупавия, най-простия и така нататък Да, в действителност, той не е доста образован и просветен, само че мога да кажа, че е с доста положително сърце и постоянно се раздаваше за задачите. Както аз бях комфортна цел, по този начин той стана жертва на мъжете. Ричард е на моите години и желае да успее, и се бори, като е влезнал в сходно предаване без даже да е чак толкоз прочут. Той заслужава да стигне по-напред в играта доста повече от други съквартиранти.

– Имахте ли общи тематики за диалог с Атанас Колев, който също е млад като теб и се развивате в една и съща сфера…
– Нямах общи тематики за диалог с него, защото той имаше само контакт с Папи Ханс, залепен като лепка за него, и със Стефан, който пък е другата лепка на Папи. Смешно е по какъв начин всички те, огромните мъже, излязоха и предложиха мен, тъй като доста викам и се нервирам на Кулагин. Папи даже сподели, че имам “необуздан яд ”. Стефан ми сподели, че “нямам мнение ”, което е иронично, защото той прави тъкмо това, което му каже Папи. Атанас ме обвиняваше, че крещя по Валентин, а той му правеше някакви детски номера с тоалетна хартия. Давам си сметка, че просто са си измили ръцете с мен.

– Има ли обещано изявление или обстановка от Къщата, които смяташ, че би трябвало да обясниш или поясниш?
– Първо желая да кажа, че аз в това предаване доста пях, танцувах, забавлявах се и разсмивах хората. Бях близка с Мира Добрева и Ваня Костова, а на никое място това не е показано. Също по този начин желая да обясня, че повода аз цяла седмица да вървя без грим и екстеншъни е, тъй като спасих Папи Ханс от задачата да си отреже косата. Никъде обаче това не беше упоменато. Както и че от самото начало приказвах за моя другар, който доста ми липсваше и който доста обичам. Това също не беше излъчено и не ми беше прелестно, защото четох доста мнения, че си нямам половинка или че той бил скъсал с мен поради произхода на майка ми. Това са цялостни нелепости и с него сме в съвършени връзки.

– За Валентин Кулагин използваш определението “хомосексуалист ”, а в предаването се появи дама, която твърди, че е имала интимни връзки с него…
– Аз напълно съм объркана от цялото това нещо. Според мен за всички е явно каква е половата ориентировка на Кулагин. И в случай че той споделяше за Нора Недкова, че дава неприятен образец на младото потомство със своето непочтено държание, то тогава той на какво държание възпитава, потвърждавайки, че е естествен мъж и си има другарка. Така ли би трябвало да наподобява един мъж – с грим, подчертани скули, опериран нос, преправена брадичка, нарисувани вежди, кичури и прашки, които показваше на всички места? Не може да излиза в народен ефир, в XXI век, да питаш хората от какъв генезис са, дали си мият косата, дали имат връзка с Мария Илиева, и сега в който хората те питат очевидния въпрос – “ти гей ли си? ”, той да споделя “не считам, че в днешно време е нужно да задавате такива въпроси ”.

– Разкажи ни по какъв начин стартира да се занимаваш с музика.
– С музика започнах да се занимавам преди няколко години. Изобщо не си представях нещата да стигнат до тук и доста се веселя от този факт. Винаги съм харесвала хип-хопа и съм желала да бъда известна в шоубизнеса. Качвайки мои аматьорски видеа в интернет, започнах да натрупвам гледания, лайкове, мнения и интерес. Общо взето на смешка си споделих да опитам една ария и тя взе, че се получи.

– Имаш ли кумир, от който да се учиш и да му подражаваш?
– В България моят кумир като реализатор е 100 Кила. На него желая да наподобявам в музикално отношение. От международните звезди Ники Минаж ми е обичаният реализатор от горе до долу и желая да бъда като нея някой ден.

– Ти си жена и се занимаваш с рапиране в България, което е обичайно “мъжки ” жанр…
– Смятам, че е доста самоуверено и отговорно някоя жена да поеме тази позиция и да се изправи против мъжете, защото сега аз нямам друга “конкурентка ”, която да се занимава единствено с рапиране и на процедура мен ме съпоставят с мъжете.

– Защо не се захвана с попфолк, който е доста по-популярен у нас?
– Защото попфолкът не ме влече чак толкоз, колкото хип-хопът. Ако стана попфолк звезда, иска ми се получават нещата доста по-лесно, тъй като съм млада, имам образните качества и пазарът на тази музика е значителен. Но пък какво му е сладкото и забавното на нещо, в случай че то ти е елементарно. Аз желая да се боря, да се потвърдя и да ме запомнят с това, че съм първата в дадена сфера, а не че съм една от многото.

– Как един независим реализатор в България като теб развива своята кариера?
– Мога да кажа, че най-успешните реализатори у нас като Криско и 100 Кила са независими звезди. Те нямат зад тила си музикална компания. Но това е доста мъчно, тъй като подобен актьор би трябвало самичък да откри бюджет за плановете си. Аз персонално икономисвам пари за клипа, пиша текста и изобретявам музиката на песните си, намирам спонсори и така нататък Трудно е, само че пък по-късно като отида на присъединяване, хонорарът си е единствено за мен. Не съм подвластна от никого и по тази причина имам успокоение.

– Преди дни излезе новата ти ария “Трапа ви ”. Какво те въодушеви да я създадеш?
– Новата ми ария е отговор на всички нападки против мен. Мислех да напиша статус или коментар в обществените мрежи по въпроса, само че взех решение да направя парче. Смятам, че моите почитатели ще го харесат, тъй като е в жанр “ъндърграунд хип-хоп ”. Клипът е сниман за няколко часа, неподготвено на улицата. Просто желая да не се подчертава толкоз върху фрагментите, а върху това какво желая да кажа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР