82-годишният Шумартава Чакравадая за пореден път участва в турнир по

...
82-годишният Шумартава Чакравадая за пореден път участва в турнир по
Коментари Харесай

82-годишен индонезиец участва на Националния турнир по боулинг в София

82-годишният Шумартава Чакравадая за следващ път взе участие в шампионат по боулинг, който се организира в България.

Бившият чиновник в индонезийското посолство живее в София от дълги години и се намира в съвършена спортна форма. Шумартава прави всекидневни кросове и играе боулинг най-малко три пъти седмично.

В момента взема присъединяване в квалификациите на първия за годината огромен шампионат у нас – „ Фантастико Оупън”( 85-то издание) с награден фонд от 5 000 лв..

Индонезиецът е одобряван повече от задушевно от всички, а с помощта на положителното си отношение и другарство, играчите се обръщат към него с късото Томи, което той приема постоянно с усмивка. В предходното издание на шампионата Чакравадая стана трети в група „ С”.

Шампионатът по боулинг се организира в Joy Station – Студентски град, като се чака близо 100 състезатели да се включат до събота, когато са последните квалификационни серии.

Финалите по правилник са в неделния ден. Към момента водач в класирането е Радослав Тенчев с 1308 точки (средно от игра 218.0). Втори е Асен Петров с 1293 (средно 215.5), трети Мехмет Кая – 1266 (средно 211.0). В четворката влиза и Диан Динев с актив от 1237 точки (средно 206.2). Шампионката от последното съревнование Марина Стефанова е на пета позиция с 1200 точки (средно 200.0).

Квалификациите включват шест игри, като всеки играч тегли чоп за номер на писта преди започване на серията. Записването за присъединяване става директно преди всяка серия в залата, която стартира в 14:00 и 18:00 часа.

Достъпът за аудитория в Joy Station е безвъзмезден, а феновете на боулинга могат да наблюдават резултатите в действително време на профилирания уебсайт на шампионата – bowlzone.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР