82-годишният Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите

...
82-годишният Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Джо Байдън за нападението над съпруга на Нанси Пелоси: Това е подло

82-годишният Пол Пелоси, брачният партньор на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, който беше атакуван с чук в дома им в Сан Франциско, е със строшен череп и фрактури по ръцете, опериран е, и лекарите чакат цялостно възобновяване.

Нападателят е търсил Нанси Пелоси, която в този миг е била във Вашингтон, той е арестуван. Мотивите му не са известни, само че има престъпно досие. Г-жа Пелоси към този момент е пристигнала в болничното заведение при брачна половинка си, предава Българска национална телевизия.

Съединените щати са в разгара на акция за междинни избори за Конгрес. На 8 ноември ще бъдат определени всички 435 членове на Камарата на представителите, и 35 от стоте места в Сената. Нападението беше коментирано от президента Байдън по време на предизборна изява във Филаделфия.

" Това е подло. Това няма място в Америка. Има прекалено много принуждение, политическо принуждение, прекалено много ненавист, гняв. И какво ни кара да мислим, че една партия може да приказва за откраднати избори, да ги назова машинация, всичко това са куп неистини, само че те въздействат на по-лековерните хора. Какво ни кара да мислим, че това няма да разяде политическия климат. Стига! Достатъчно - всеки умишлен човек би трябвало да се изправи и недвусмислено да се разгласи против насилието в политиката, без значение от убежденията си ", съобщи Джо Байдън, президент на Съединени американски щати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР