"82 души са подслушвани с разрешение на Специализирания наказателен съд.

...
"82 души са подслушвани с разрешение на Специализирания наказателен съд.
Коментари Харесай

Хаджигенов показа документи: 82 опозиционери са подслушвани по искане на Иван Гешев

"82 души са подслушвани с позволение на Специализирания углавен съд. Ставало е "на два тура ": по време на митингите и след тях - политическа част ", разгласи юрист Николай Хаджигенов от "Отровното трио ".
В ефира на Българска национална телевизия той сподели документи за подслушванията, почнали през лятото на 2020 година - малко преди началото на митингите.
"Самите СРС-та са унищожени, само че ето ги доказателствата ", сподели юристът.
"Откъде той има документите? Онзи ден на излизане от офиса в 10 ч. вечерта имах удоволствието да се сблъскам на входа на кооперацията с висок наедрял човек с каскет, който ми даде тия документи на хартия. Човекът с каскета избра мен. Нямам визия за какво ", съобщи Хаджигенов.
Според него настояванията за подслушванията са на основния прокурор:
"Заявителят го няма на настояването за СРС. Това е, когато основният прокурор направи такова нещо и не остават следи от него. Тоест неговото име там го няма. "
Сред подслушваните са водачът на партия "Волт " Настимир Ананиев, Тихомир Василев от "Зелена Обеля ", цивилен деятели, Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, "вероятно проф. Минеков ", политици.
"Излизаме отсам и отиваме в кабинета на министър Рашков ", оповестиха Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.
"Друга работа е получила достъп до базата данни на ДАТО, което не се е случвало различен път - дирекция "Вътрешна сигурност ". Реваха във "Вътрешна сигурност " за какво ги махат. Истината е, че "Вътрешна сигурност " не може да работи по други хора, с изключение на чиновници на Министерство на вътрешните работи, а в този момент внезапно "Вътрешна сигурност " работи по елементарни жители, по политици ", сподели още Николай Хаджигенов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР