82 116 лева брои Кобрата за новото си любовно гнездо.

...
82 116 лева брои Кобрата за новото си любовно гнездо.
Коментари Харесай

82 бона дал Кобрата за любовното гнездо

 82 116 лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо. В него Пулев е съсобственик с последната си възлюбена Розали Петрова. Срещу платените пари Кобрата и гаджето му се снабдяват с етаж от къща, постройката, обособена за магазин, както и половината двор, чиято повърхност е над 160 квадратни метра. Имотът на Кобрата и посочената за негова държанка се намира в центъра на София и има много безстопанствен тип, сподели инспекция на " България Днес " в Имотния указател.

Екип на вестника посети мястото, където боксьорът се гушка с 30-годишната кокона.

Къщата е на два етажа. На горния се намира любовното гнездо на Пулев и Розали. Постройката е много остаряла. Строена е през 50-те години на предишния век. На външните стени е поставена изолираност. Завесите на прозорците са дръпнати, с цел да не се вижда какво се случва в стаите. На терасата е сложена сателитна паница.

Кобрата и Розали Петрова очевидно са много дискретни при срещите си в къщурката, в случай че изобщо вървят там. Никой от останалите живеещи не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят родственици на продавачите на парцела - Борислав и Павлинка Нечеви. Дълги години парцелът се населява от огромно семейство. Родът Нечеви живее над 40 години в постройката.

След няколко позвънявания по всички звънци стара жена се демонстрира на двора. Дамата се показва като Йорданка Нечева. Питаме я дали знае кой е притежател на етажа над нейния. И виждала ли е някой да идва в парцела.

" Никой не живее тук с изключение на мен и мъжът ми. Преди доста години Иван Нечев (б.а. - татко на продавачите Борислав и Павлина) продаде парцела. Оттогава никой не го населява. Поне не съм виждала някой да идва. Нямам никаква връзка с Борислав и Павлина. От години не си приказваме. След като татко им продаде парцела, не съм ги виждала ", изясни старата жена пред вестника.

От няколко месеца Пулев и изгората му Розали се пробват да продадат парцела. Любовницата на кандидата за международната купа по бокс се изявява като сполучлив брокер на недвижими парцели.

Пулев и Петрова купуват имота през декември. През февруари компанията на Розали пуска публикация за заменка на парцела, видя " България Днес ". За етажа, двора и магазина те търсят различен парцел, без значение защо е предопределен. В обявата Розали написа, че е допустимо доплащане от тяхна страна.

Според слуховете Кобрата и хубавицата имат връзка повече от 4 години. Запознават се инцидентно. Първата крачка прави топбоксьорът. Той небрежно съумява да впечатли 30-годишната бизнес дама.

Розали е от София. Завършва Първа частна британска гимназия в столицата. Висшето си обучение получава в Софийския университет. Почти след завършването си Петрова става притежател на компания за недвижими парцели. Розали е обожател на бокса. От фейсбука на оповестената за държанка на Кобрата излиза наяве, че тя е почитател на бъдещия съперник на Пулев - Антъни Джошуа.

И до момента в който досегашната половинка на боксьора Андреа го упреква във всевъзможни грехове, Розали пусна на стената си във Facebook въодушевено обръщение за мъжа до себе си.

" Знаете ли, има едни такива мъже, дето всички настояват, че ги няма. Никой не ги познава, само че някак за тях всеки е чувал. Едни такива мъже, на чиито кости като че ли са издълбани чест и достолепие. Подлост в тях не съществува. Нито непочтеност. Нито лицемерие или пък лукавство. Той е до теб! Не крачка напред. Нито пък крачка обратно. Точно до теб. Рамо до друго рамо. Прави те по-смела! По-дръзка! По-жива. Знаеш, че и да паднеш, има кой да те хване. Изпълва сърцето ти с кураж. Измръзнал, теб ще завие първо с одеялото ", изяснява се в обич на Кобрата Петрова.

Розали е една от дамите, за които Андреа научава, че Кобрата й кръшка. В края на предходната седмица певицата обществено упрекна боксьора в систематични изневери. Блондинката по всякакъв начин се пробва да научи имената на дамите, имали спекулация с Кобрата, до момента в който той е с нея. Досега певицата обществено е разкрила, че знае за връзката на Кобрата единствено с Розали. Ала е безапелационна, че има и други.

Откакто се раздели с Кобрата, Андреа не стопира да залива мрежата с провокативни фотоси и видеа. Пред целия свят певицата се разголва и пали мъжките мечти. Прави усещания, че изпълнителката към този момент е почнала борба с килограмите.

" За две седмици смъкнах 10 кг. Направих го със здравословно хранене и верните тренировки ", споделя Андреа, която по през целия ден прекарва с най-хубавата си другарка Моника Валериева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР