82 000 резервисти вече са в Украйна твърдят от Москва.

...
82 000 резервисти вече са в Украйна твърдят от Москва.
Коментари Харесай

Край на мобилизацията. Опитва ли се Русия да въвлече Беларус във войната?


82 000 резервисти към този момент са в Украйна настояват от Москва. Информациите за неприятните условия обаче стават от ден на ден. В същото време Кремъл разполага военна техника в Беларус, оповестява английското разузнаване.

Мобилизацията е завършила, разгласи съветският президент. Той обаче към момента не е подписал декрет, с който да разгласи мобилизацията за публично завършила.

Във войната бяха призовани 300 000 руснаци, а съгласно министъра на защитата Сергей Шойгу 82 000 мобилизирани към този момент са в. Мобилизираните обаче имат проблеми с оборудването, храната и оръжията., написа швейцарският всекидневник " Блик ".
Редакцията предлага
Без екипировка и храна

Още преди месец към този момент имаше недоволства, че резервистите би трябвало сами да си купуват екипировка, а военните униформи, спални чували и ботуши не са в наличност от месеци.

Недостигът на съоръжение и храна провокира отвращение даже измежду най-верните пропагандатори на режима в Москва. " За това какво има в складовете ни. В какво положение е оборудването ни. Колко бойци са на фронта. "

Олег Тинков се отхвърля от съветското си поданство

Недоволството не се лимитира единствено до другояче околните до режима съветски публицисти. Банкерът и бизнесмен Олег Тинков заяви, че се отхвърля от съветското си поданство поради нападателната война на Москва в Украйна., написа Тинков в профила си в " Инстаграм ". Публикацията беше изтрита от профила му.

Тинков написа, че се надява още известни съветски предприемачи да го последват, " с цел да може режимът и стопанската система на президента Владимир Путин да бъдат отслабени и той да бъде надвит ”. Неговата банка е един от най-големите кредитори в и има към 20 милиона клиенти. На милиардера бяха наложени наказания от Англия още при започване на войната.

Лондон: Русия желае да показва, че Беларус е съдружник във войната

, че Русия от ден на ден се старае да показа като собствен съдружник във войната. Според отчет на Министерството на защитата на се допуска, че Москва е разположила два изтребителя-прехващачи МиГ-31 на летище Мачулищи в Беларус, а огромен резервоар е бил складиран наоколо в предпазен земен насип. Министерството разгласява сателитна фотография.

Стационирането евентуално е обвързвано с съветските хиперзвукови ракети AS-24 Killjoy. Според НАТО Според британците Москва употребява такива ракети от 2018 година насам. Досега обаче такива не са били разполагани в Беларус. С обхват на деяние от към 2000 километра това надали ще донесе стратегическо предимство за Русия във войната. По-скоро задачата е, пишат от английското разузнаване.

 
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР