81-годишният комик е признат за виновен по обвинение за изнасилване81-годишният

...
81-годишният комик е признат за виновен по обвинение за изнасилване81-годишният
Коментари Харесай

Осъдиха Бил Косби на затвор от 3 до 10 години


81-годишният комедиант е приет за отговорен по обвиняване за обезчестяване

81-годишният американски комедиант Бил Косби беше наказан на затвор за период от три до 10 години по обвиняване за обезчестяване, станало преди повече от десетилетие, написа английският " Гардиън ", представен от БГНЕС.

Косби е приет за отговорен, че през 2004 година е упоил и изнасилил Андреа Констанд. Той беше упрекнат от над 60 други дами, че им е давал мощно настоящи сънотворни, след което ги изнасилвал. Повечето от тези обвинявания обаче бяха с изтекла отминалост и нямаше по какъв начин да стигнат до правосъдната зала.

Във вторник съдията Стивън О`Нийл публично разгласи Косби за " полов принудител ", което е първата стъпка преди той да стартира да изтърпява ефикасна присъда.

Процесът против известния артист стартира през 2016 година През април 2018 година той беше приет за отговорен, с което се трансформира в първата звезда, която получава присъда за полово посягане след началото на акция #MeToo през 2017 година.

" Може в никакъв случай да не узнаем всички обстоятелства към неговия лицемерен живот на полов принудител, само че с траялата десетилетия кариера на сериен изнасилвач е завършено ", зави в изказване за медиите Констанд.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР