8000 маски били осигурили на нас, личните лекари. Колегите пишат,

...
8000 маски били осигурили на нас, личните лекари. Колегите пишат,
Коментари Харесай

Близо половината лекари в рисковата група

8000 маски били обезпечили на нас, персоналните лекари. Колегите пишат, че им се късат ластиците, разпадат се. Това несъмнено са маски на моите години. 40 % от моите сътрудници са над 60 години. Това е най-рисковата група и като пациенти, настрана е характерът на работата. Такава е действителната картина сега при лекарите, споделят самите те.

Над 50 години са 90 % от сътрудниците. И на този декор никой нищо не прави, с цел да подсигури тези хора, допълват още от медицинските служащи.

" Маските все още би трябвало да се носят, когато хората са в затворени пространства, приказваме за публични места като институции, магазини, лечебни заведения..

Там, където има повече хора на едно място, тъй като опцията волно или несъзнателно да попаднат в неразрешената непосредственост от под 2 метра разстояние,е доста евентуална. В такива случаи това е извънредно значимо и комфортно, само че е разпоредено в предходна заповед и се съблюдава ", разясниха лекари...

" Вирусът не лети във въздуха. " Той се предава от човек на човек и в случай че пипате най-различни повърхности. Затова би трябвало човек да внимава - да не си пипа носа, устата, очите и да измие хубаво ръцете, да ги дезинфекцира, когато се прибере от улицата ", припомнят още медицинските служащи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР