800 кандидати за бране на ягоди търси испански кооператив на

...
800 кандидати за бране на ягоди търси испански кооператив на
Коментари Харесай

Търсят се 800 работници за бране на ягоди в Испания

800 претенденти за бране на ягоди търси испански кооператив на производители от провинция Уелва. Работодателите оферират брутна заплата в размер на 41,20 евро на де н, като след внасяне на здравни осигуровки и налог общ приход чистото заплащане е 39,71 евро дневно. Информацията е от Бюрото по труда във Враца, където може да се намерят повече данни по офертата.
В известието се споделя, че разноските за път до Испания са за сметка на претендента, като той заплаща билета за рейс авансово или цената на билета се удържа от първата му заплата. Връщането до България е за сметка на работодателя, в случай че служащият остане до края на акцията и не напусне своеволно работа. Работното време е несъмнено на 39 часа седмично, разпределени неравномерно и гъвкаво през седмицата съгласно нуждата на предприятието. Часовете над 39, положени в работни или почивни дни, се смятат за ексклузивен труд и се заплащат с 50% над постоянното възнаграждение.
В интервала сред 15 февруари и 1 юни при нужда работодателят има право да изведе служащите си на полето и в неделя, в случай че се събират бързо развалящи се плодове като ягоди, малини, боровинки и къпини. В този случай служащите би трябвало да почиват в различен ден от седмицата, в случай че са създали нужните 39 часа. По-подробна информация за изискванията на работа може да се получи в Бюрото по труда във Враца .
Работодателят ще организира скайп интервютата за асортимент ще в първата половина на януари 2019 година Очакваното тръгване на утвърдените претенденти е през февруари и март 2019 година Трудовите контракти се подписват на място в Испания и съдържат уговорка за експериментален интервал до 15 дни.
Кандидатите би трябвало да заявят своя интерес за работата в бюрата по труда по местоживеене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР