80% от жените са симулирали поне веднъж в живота си

...
80% от жените са симулирали поне веднъж в живота си
Коментари Харесай

Само за мъже! За какво мисли жената, докато симулира оргазъм

80% от дамите са симулирали най-малко един път в живота си оргазъм. 25% от оргазмите на всяка жена, която симулира, са точно такива, подправени оргазми. И 50% от дамите са склонни да симулират оргазъм заради една или друга причина. Симулирането на оргазъм от дамите е много постоянно срещано събитие и повода, заради която те го вършат, напълно не е една. Психолозите обаче още не са достигнали до тъкмо определение на основанието, което подтиква дамите да симулират оргазъм. От друга страна, в случай че разберем защо най-често мисли една жена, до момента в който симулира оргазъм, можем и да стигнем до някакви заключения за нейните аргументи да го прави. Ето защо, по принцип, мислят дамите, до момента в който симулират в леглото…

Сексът е зле от много време
В леглото, тя стартира да прави равносметка, че нещата в интимната част на връзката им напълно не са такива, каквито са били преди. Жената даже е склонна да преброи от по кое време тъкмо има спад в леглото, до момента в който симулира оргазъм.

Кога ще разбере, че симулирам…?
Жената е странна, тъй като по едно и също време с това да лъже, тя и се нервира, че сътрудникът й още не е схванал за нейното преструване. Тя се изнервя и даже стартира да упреква своята половинка, че в него е повода за техния проблем, откакто даже не схваща за нейната липса на каквото и да е наслаждение.

Не беше ли по-добра концепция да си дочета книгата?
Докато симулира следващия си оргазъм, доста постоянно дамата е склонна да се трансформира в жерта и да се самосъжалява. Тя ще стартира да съжалява за изгубеното време в леглото и ще се сети за десетки други неща, които биха й доставили двойно повече наслаждение пред това да се мъчи, а и да лъже, че в действителност й е хубаво.

Притеснение дали той ще разбере
И въпреки всичко, не можем да отречем, че симулиращата оргазъм жена изпитва и някаква виновност. Затова, гузна, тя доста ще се тормози дали нейният сътрудник няма да надуши нейната игра и няма да разбере, че в действителност, тя симулира.

Какво значение има? Нали се разбираме?
Някои дами стигат до там да се оправдават. Те ще си кажат, че няма нищо неприятно в това да симулират оргазъм просто тъй като сексът напълно не е най-важното за тях в любовните им връзки. Честно казано, рано или късно за тях нещата могат и да се извърнат, само че първоначално тези дами ще се усещат като същински героини, че не са наранили достойнството на своята половинка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР