80-годишният Иван Гарелов си докара беля на главата, след като

...
80-годишният Иван Гарелов си докара беля на главата, след като
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: ОЛАФ разследва Иван Гарелов за европари от Елена Йончева!

80-годишният Иван Гарелов си докара пакост на главата, откакто преди дни е бил привикан от сътрудници на Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ). Следователите са поискали да схванат какъв брой пари е получил журналистът от Брюксел като помощник на евродепутата от гражданската квота на Българска социалистическа партия Елена Йончева, разкри извънредно пред Narod.bg източник от Министерство на вътрешните работи.

Покрай следствието лъсна и пикантната вест, че Гарелов изобщо е бил консултант на Йончева, въпреки самият той да не е стъпвал в Европейския парламент. Ще е доста любопитно по какъв начин ще оправдае получените възнаграждения, както и каква е цялата сума, получена около другарството му с 58-годишната журналистка Елена Йончева.

При разпита Иван Гарелов бил очевидно обезпокоен, призна нашият източник.

Това не е първата драма, в която дългогодишният водещ на „ Панорама “ по Българска национална телевизия се забърква поради хубавата Елена.

Реклама

През март 2017-а доайенът бе уволнен като медиен консултант на тогавашното служебно държавно управление.

„ Говорих със служебния министър-председател Огнян Герджиков. Той устно ме уведоми, че съм уволнен като медиен консултант. Писмено към момента не съм подписал нищо. Най-вероятно на следващия ден ще получа заповедта за уволняване “, анонсира абсурда Гарелов.

„ Мотивите са, че съм заел кабинета, защитавайки Елена Йончева в утринния блок. Само че аз я опазих като мой сътрудник. Обяснено ми бе, че с изявлението ми персонално съм засегнал някогашния министър-председател Бойко Борисов ”, чудеше се Гарелов.

Иначе Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ) желае България да възвърне 30 млн. евро в европейския бюджет, се споделя в последния оповестен отчет на организацията.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР