80-годишен фелдшер и жена му, които са болни от COVID-19

...
80-годишен фелдшер и жена му, които са болни от COVID-19
Коментари Харесай

Фелдшерът, заразил десетки в Шуменско, е вкъщи с пневмония и пазен от кмета и МВР

80-годишен фелдшер и жена му, които са заболели от COVID-19 и са с пневмонии, са си у дома и се самолекуват. Това твърди кметът на село Климент пред Нова телевизия. А за този случай се разбра още през вчерашния ден - детайлности ТУК!
За да няма нова вълна от болест, ежечасно кметът на село Климент ревизира въпросния човек, служители на реда също дежурят. По закон, когато си болен или контактен, карантината е наложителна - 28 дни най-малко при болест. А на всичкото от горната страна фелдшерът и жена му са били извозени със специфичен автомобил и екип, откакто са отказали лекуване в болница – с двама души, " облечени под карантина ", по думите на кмета.
Във фабриката " Каолин " има 9 инфектирани, половината дружество е изследвано, през днешния ден не престават всички проби. Но главното огнище е в село Тъкач – там е практиката на фелдшера.
Всъщност до момента, преди този епидемиологичен гърмеж, болните в Каолиново са били 15. А кметът на Каолиново удостовери, че фелдшерът е отричал съществуването на COVID-19 и е преглеждал без защитни средства.
Още: Още: " Нов връх на инфектирани с ковид в България, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР