80 декара частна общинска собственост са продадени от община Божурище

...
80 декара частна общинска собственост са продадени от община Божурище
Коментари Харесай

Прокурор Гешев за акцията в Божурище: Краде се много и се краде нагло!

80 декара частна общинска благосъстоятелност са продадени от община Божурище за общо 150 000-160 000 лева, при действителна стойност 8 милиона лв.. Продажната цена е 2,16 лева на кв. м., а действителната - 50 евро на кв. м.
Сред купувачите има и върховен магистрат, следовател. КПКОНПИ, както постоянно, се оправиха с поставените задания, слухът, че комисията е умряла, е несвоевременен. Това съобщи в Божурище пред публицисти заместник-главният прокурор Иван Гешев във връзка акцията на профилираната прокуратура в локалната община.
Той разясни, че сигналът е подаден от ръководителя на общинския съвет на община Божурище. "Това е досъдебно произвеждане под надзора на профилираната прокуратура, проверяват следователи към следствения отдел на спецпрокуратурата, имаме подпомагане на КПКОНПИ.
Искам да изразя специфични благодарности към тях, че, както постоянно, се оправиха с поставените задания. Идеята или слухът, че тази комисия е умряла, е преждевременна ", посочи зам.-главният прокурор.
Краде се доста и се краде безочливо и по тази причина се намираме в това състояние ", добави той.
„ Явно кметовете по страната, макар многочислените следствия досега, не престават да не схващат, че в случай че познават локалния прокурор или локалния началник на полицията, към този момент не са във опция да ги логистират. Няма какво да се лъжем, че в множеството дребните градове всички се познават “, разяснява Гешев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР