8 седмици преди може би най-важния мач в професионалната си

...
8 седмици преди може би най-важния мач в професионалната си
Коментари Харесай

Анди Руис вае тяло за реванша с Джошуа

8 седмици преди може би най-важния мач в професионалната си кариера, международният първенец в тежка категория Анди Руис (33-1) показва впечатляваща промяна.

В момента 30-годишният американец от мексикански генезис е в предварителен лагер за идния реванш против Антъни Джошуа (22-1), който ще се организира на 7-ми декември в Саудитска Арабия. По всичко проличава, че Руис не си прави илюзии за елементарен реванш и физическата форма, в която се намира боксьорът, е възхитителна.
View this post on Instagram
A post shared by Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) on Oct 11, 2019 at 10:20am PDT

Преди първия дуел с Джошуа на 1-ви юни, Руис тежеше 121.5 кг и огромна част от боксовите почитатели и специалисти се присмиваха на физическите му характерности. Сега обаче надали ще се откри някой, който да разкритикува първенеца, имайки поради очевидната разлика в килограмите.

Американски източници настояват, че той е свалил близо 11 кг., като задачата на първенеца е да тежи към 108-109 кг.

„ Уважавам Антъни отвън кръга, само че вътре няма другарства или почит. Няма да е елементарен мач, само че нищо в живота не е елементарно. Ще сме готови за всичко, което той реши да прави.

Ще съм в надалеч по-добра кондиция. По-лек, бърз и по-силен. Хората постоянно ще приказват, само че аз имам вяра, че още веднъж ще им затворя устите “, показа първенецът пред ESPN Mexico.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР