>8 рояла, 16 пианисти, 32 ръце ще изнесат 4 концерта

...
>8 рояла, 16 пианисти, 32 ръце ще изнесат 4 концерта
Коментари Харесай

Уникален Концерт на 8 рояла във Варна

 >
8 рояла, 16 пианисти, 32 ръце ще изнесат 4 концерта на територията на страната ни. Пианистите идват от осем разнообразни страни: Германия, Италия, Русия, Канада, Корея, Япония, Словакия, несъмнено България и даже Филипините!

Идеологът и основател на " КОНЦЕРТ НА 8 РОЯЛА " е българинът проф. ТОМИСЛАВ БАЙНОВ, който от години гради впечатляваща кариера на немската и международна музикални подиуми. С поклон към феновете на класиката, диригентът и музикантите са подготвили вълнуващо прочувствено пътешестване с композициите на Карл Орф, Джоакино Росини, Карл Черни, Рихард Вагнер, Дариус Мийо, Джордж Гершуин и други.

Диригентът на концертите е Григор Паликаров - бележит диригент в Софийската Опера и Classic FM symphony Orchestra, композитор, пианист, учител и член на MENSA. Носител на голям брой национални и интернационалните награди, дирижирал е по целия свят.

Организатор на концертите е " Класик стейдж ентъртейнмънт “. Билети се продават в мрежата на Eventim, както и на каси в съответните градове:

ПЛОВДИВ, зала С.И.Л.А – 16 ноември

СОФИЯ, Зала 1 на НДК – 18 ноември

ВЕЛИКО ТЪРНОВО – ДКС Васил Левски – 21 ноември

ВАРНА – ДКС Варна – 23 ноември
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР