8 от 10 в Гърция хотела вече работят, като заетостта

...
8 от 10 в Гърция хотела вече работят, като заетостта
Коментари Харесай

Осем от всеки десет хотела в Гърция вече работят

8 от 10 в Гърция хотела към този момент работят, като заетостта на фериботите, обслужващи връзките с островите също доближи 80%. Това сподели гръцкият министър на туризма Харис Теохарис в изявление за радио Παραπολιτικά 90,1, оповестява списваният в южната ни съседка в. " Български вести ".

По думите му, всяка седмица е по-добра от миналата и това е обнадеждаващо. По отношение на завършеността юли беше специфичен месец с разнообразни характерности за район. „ Заетостта в най-важните туристически дестинации заетостта варира от 20% до 25%. На огромните острови и на континента нещата са много положителни “, счита министърът. Той изрази своето удивление от решението на кипърските управляващи по отношение на рестриктивните мерки за гърците, искащи да пъ уват до Острова на Афродита.

Теохарис разяснява и субсидираната стратегия „ Туризъм за всички “, за която през предходната седмица ресурсът е бил повишен от 30 на 100 млн. евро. Според него ползата към нея е надминал всички упования. Кандидатствали са 2000 места за настаняване в цяла Гърция и 750 000 души, макар, че тя е била планувана за 250 000 индивида.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР