8 нови попълнения очаква на първата тренировка на Добруджа Светослав

...
8 нови попълнения очаква на първата тренировка на Добруджа Светослав
Коментари Харесай

Светослав Петров: Искам да играем стойностен футбол, който хората да гледат с удоволствие

8 нови попълнения чака на първата подготовка на Добруджа Светослав Петров – основен управител на футболния клуб и старши треньори на мъжкия състав. Началото на подготовката ще бъде обещано в понеделник, в 18.00 часа, на стадион „ Дружба “. Отборът ще се раздели с четирима от досегашния състав, като имената им, както и тези на новите футболисти, ще бъдат оповестени на първата подготовка.

През лятната подготовка Добруджа ще изиграе две контроли с дублиращия състав на Лудогорец, по една с Пирин, Созопол и юношите старша възраст на Черно море. Търси се противник за още една инспекция, като в случай че епидемиологичната конюнктура и рестриктивните мерки разрешават, е доста евентуално тя да бъде интернационална – против румънски тим.

„ Целта е тимът да не изпадне. Това е най-важното. Ако съумеем да създадем добър тим и добър колектив, ще съм благополучен да имаме упоритости и за по-добро класиране. За мен е най-важно да играем стойностен футбол, който хората да гледат на драго сърце. Радващо е, че позволиха на стадионите да има фенове. Винаги съм казвал, че футболът се играе поради хората. Още повече, че последователите в Добрич постоянно са показали сериозен интерес към тима. Поминалата година, когато тимът се бореше да не изпадне, беше с една от най-големите посещаемости във Втора лига. През миналия сезон във В група нямаше място, където да отидем да играем и да не усещаме поддръжката на нашите почитатели “, съобщи Светослав Петров в изявление за радио „ Добруджа “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР