8 неща, които татуировката ви казва за вас. 16% от

...
8 неща, които татуировката ви казва за вас. 16% от
Коментари Харесай

Кажи ми каква е татуировката ти, за да ти кажа какъв си

8 неща, които татуировката ви споделя за вас. 16% от популацията на света имат татуировки и процентът се усилва доста скоростно поради все по-добрата настройка на обществото към изрисуването на тялото. Докато някои избират странни татуси, които въпреки всичко могат да бъдат скрити от облеклата, други избират да покажат какъв брой са смели и да изрисуват много видни елементи от тялото си. Да си изберете къде да поставите татуса, е лесната част. Много по-трудно е да решите какво тъкмо да запечатате вечно на кожата си. Затова бъдете доста деликатни – вашата татуировка и мястото, на което сте решили да я сложите, приказва доста за личността ви.
Ето 8 образеца за татуировки, техните местоположения и какво разкриват в действителност: 1. Инициали/ Име Знаете ли какъв брой хора пишат личните си букви върху себе си? Да, личните. Много! Наистина доста. Винаги сме считали, че нарцисът е човек, който си потегля от работа, облича се в най-хубавия си костюм и стои пред огледалото, с цел да се удивлява от себе си. Е, ами това май не е най-лошият вид. Татуировката на личното име обаче несъмнено е много по-фрапираща. 2. Фея, пеперудка и въобще всичко, що има крила Кой си ги татуира: Момичета, които желаят противоположният пол да знае какъв брой доста харесват секса.
Къде: Ами то май е разумно – колкото по-предизвикателно е мястото, толкоз по-лошо и непослушно е момичето в… знаете кое.
Почти всяко момиче с сходен татус в миналото е крало по някой различен чифт обеци от кварталното магазинче. Нали са неприятни момичета… 3. Звезди Кой си ги татуира: момчета, които наподобяват като девойки и девойки, които наподобяват като момчета.
Къде: На лактите
Тези татуировки станаха много известни доста бързо. Всъщност те станаха знак на “емо ” придвижването. Затова, в случай че в миналото имате потребност от повечко черен грим, гел за коса и такива неща, огледайте се за момче или момиче с такава татуировка, те сигурно ще ви оказват помощ. 4. Всичко обвързвано с азиатската просвета (дракон, риба кои, Маргарет Чо) Кой си ги татуира: Момчета, които са в “банда ”, и девойки, които желаят да посвирят на инструментите на момчетата в бандата.
Къде: По ръцете.
Хора, които считат, че татуировките им ги свързват с азиатската просвета. Е, имаме вест за вас: тези по този начин “гениални ” и публикувани татуси, които са по телата ви, в 90% от случаите се намират под облекла, които са правени в същите тези страни. Но, да, по този начин връзката ще е двойно по-силна. 5. Цветя Кой си ги татуира: Всяко второ момиче на възраст сред 18 и 25 години.
Къде: Местата, които не са покрити от бикините.
Къде би трябвало да са: Изскачащи от храстчетата им… по този начин де, откакто ще се свързват с природата.
Защо дамите си татуират цветя? Обяснението е просто. Те си мислят, че може и да е остаряла мода, само че е доста елегантно. Ами, не, не е. Това е толкоз от мода, че няма накъде повече. 6. Черешки Кой си ги татуира: Момичета, които са подготвени да оставят татуиста да работи допустимо най-близо до интимните им елементи.
Къде: На север от дребната рискова линия сред краката.
Ако попаднете в обстановката, когато момиче ви разрешава да свалите гащичките му и забележите татуировка на черешка, неотложно премислете дали е добре да продължавате и да стигате до дъно. Това е като да си купиш храна от магазин за левче – да, може и да е вкусна, само че след това сигурно ще се наложи да посетиш лекаря за антибиотици. 7. Кръст Кой си ги татуира: Хора, които харесват Иисус Христос. Да, “харесват ” е вярната дума, тъй като очевидно не го обичат задоволително, че да отидат до църквата, където има същински кръстове, или да прочетат Библията.
Къде: На рамото или гръдния панер.
Да си татуирате религиозни знаци, било то християнски, мюсюлмански, будистки или еврейски, е меко казано извънредно. Приемете, че това е по-скоро комплексиран израз на театралничене, в сравнение с същинска религия. 8. Бодлива тел Кой си ги татуира: Фитнес фанатици и… дилетанти фитнес фанатици. И също фитнес фанатици, в случай че не сме ги загатнали към този момент.
Къде: Около бицепсите, несъмнено!
Не можем да си разбираем за какво хората си татуират бодлива тел. Предупреждение да се пазят близките, може би. Попитайте който и да е с такава татуировка по какъв начин се изхранва и той ще ви отговори: “Ами сега работя в прът център, само че премислям сериозна специалност в битката или различен сходен спорт. ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР