8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите

...
8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите
Коментари Харесай

6 интересни и свежи книги, които да подарите за 8-ми март

8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите лъчи топлят повече и светят по-продължително, което значи, че е време да се заредим с нови, свежи и забавни книжки за новия сезон!

Ако сте в алтернатива какво да четете напролет или пък се чудите какъв подарък да изберете за обичана жена за 8-ми март (или пък за себе си), през днешния ден ви давам цели 6 оферти, които звучат извънредно увлекателно и към този момент си представям по какъв начин чета някоя от тези книжки, излежаваща се под пролетното слънце!

Още по-специалното е, че приятелите ни от Ozone.bg ви дават специфичен КОД за 10% отстъпка за всяка една от книгите в тази публикация! Просто би трябвало да въведете код: edna в специфичното поле в КОШНИЦАТА и по-късно да завършите поръчката си. Отстъпката ще се отрази незабавно в крайната сума на поръчката ви. По-подробно изложение за метода на поръчка и въвеждане на кода, ще откриете в края на публикацията.

"Лимонов сладкиш с маково семе " на Кристина Кампос

 книга ozone.bg

В малко селце навътре в остров Майорка Анна и Марина се срещат след петнайсетгодишна разлъка, с цел да продадат мелницата и пекарната, които са наследили от изцяло непозната жена. Двете са сестри, само че орисите им са радикално разнообразни. Анна се радва на първокласния си живот, само че е омъжена за човек, който към този момент не обича. Марина работи в страни от Третия свят като помощник на „ Лекари без граници “.

Неочаквано Марина взема решение да остане на острова, с цел да разбере коя е дамата, оставила им такова обилно завещание. В търсенето на отговори тя ще разкрие остарели фамилни секрети, ще се научи да пече самун и ще се сближи още веднъж със сестра си. Заедно може би ще съумеят да наваксат изгубените години и да възродят пекарна „ Кан Моли “.

Но дали ще открият тайната съставна част на обичания на всички лимонен сладкиш с маково семе?

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Уравнението на любовта " на Хелън Хоан

 книга ozone.bg

‌Стела Лейн има вяра, че математиката е най-важното нещо във Вселената. Тя основава логаритми, които плануват покупките на потребителите – работа, която ѝ носи повече пари, в сравнение с може да похарчи. Но що се отнася до любовния живот, тя има по-малко опит от която и да е друга трийсетгодишна жена, дължащ се най-много на усложненията ѝ в общуването с хората.

Нейното умозаключение е, че се нуждае от доста процедура... с експерт. Ето за какво наема придружителя Майкъл Фан, който се съгласява да ѝ помогне да отметнат всички точки от нейния усърдно квалифициран лист. Не след дълго тяхното на пръв взор откачено съглашение стартира да придобива смисъл, a възприятията, които Стела стартира да изпитва, ще я убедят, че най-прекрасният тип логичност е... любовта.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Ема " на Джейн Остин

 книга ozone.bg

Красива, интелигентна, богата и неомъжена, Ема Удхаус е изцяло задоволена от живота си. Не изпитва потребност нито от любов, нито от брак. Нищо обаче не я забавлява повече от това да се меси в любовните връзки на останалите.

Нейният добър другар мистър Найтли я предизвестява да не си играе със орисите на хората, правейки се на сватовница. Тя не се вслушва в препоръките му и деликатно начертаните ѝ проекти се провалят. И водят до последствия, които ще подложат на подозрение доброволното й бягство от романтиката.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Бал в Мулен Руж " на Радостина А. Ангелова

 книга ozone.bg

Малко парижко бистро с ароматни ястия и колоритна клиентела става дом на извънредно запознанство. „ При Гастон” има славата на място, където дружно с кафето може да получите мастило – с цел да адресирате картичка или да започнете своя история. През 1905 година до масата на Смахнатия Брюно, който има вяра, че е прероденият Балзак, се настанява непозната чужденка. Поръчва чай и вади от чантичката си грациозен черен бележник.

Повече от век по-късно този бележник попада в ръцете на Ева. Двайсет и две годишната студентка в Сорбоната преди малко се е сблъскала с разобличаване, което прекатурва живота й. Родена и отраснала във Франция, Ева е привикнала да разделя времето си сред няколко разнообразни „ у дома” – жилището покрай музея на Роден в Париж; Версай, където живее фамилията й; и къщата на вуйна й в Родопите. Сега се оказва, че евентуално има и различен дом. Докато се пробва да открие дали и до каква степен може да е част от него, Ева се изправя пред черния бележник. Дори не подозира, че страниците му пазят уловени мигове от една огромна обич, белязала българската литература, и тайната на известна френска картина.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Денят, в който зарязах всичко " на Ан Тумио

 книга ozone.bg

„ Денят, в който зарязах всичко “ е свежа история за нуждата да повярваш в себе си, да откриеш вътрешния си мир, да се научиш да казваш "не " и да започнеш да се обичаш повече. Едва на 26 години, Уенди към този момент е потънала в работа и отговорности. Докато ориста не се намесва и пробръща живота й в границите на два месеца. Изгубила почва под краката си, Уенди се впуска в непринудено премеждие, което надалеч не е особено за нея.

Само с една раница и група познати тя поема към Аржентина в опит да избяга от проблемите и всекидневието. Горещите тропически джунгли, смразяващите ледници, горите с кактуси, солената пустиня очароват Уенди. А буйното танго и срещите с локални хора разкриват пред нея необятните благоприятни условия, които животът дава. Ако имаш смелостта да ги приемеш...

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Ясновидката " на Маргарет Атууд

 книга ozone.bg

Публикувана за първи път през 1976 година, Ясновидката на Маргарет Атууд е разказ, който е настоящ и през днешния ден.

Джоун е неуверена и объркана жена. Демоните от детството ѝ я преследват, а сянката, която хвърлят върху живота ѝ, е толкоз плътна, че самата тя не може да осъзнае мястото си. Джоун стартира да води двойнствен живот и никой към нея не познава същинската ѝ същина.

Писателка, поетеса, брачна половинка, държанка, измамница и дете – младата жена взема решение да избяга от всичките си функции, като инсценира гибелта си. Но дали това ще е задоволително?

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

Ето и подробни указания за покупката с отстъпка:

1) Изберете си някоя от книгите по-долу и кликнете върху надписа С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>> , с цел да се озовете в уеб страницата на Ozone.

2) След като към този момент сте намирате в онлайн магазина Ozone, натиснете бутон Купи (както ви демонстрираме тук).

3) Сега натиснете бутон Виж кошницата (който се появява тук).

4) След това въведете в полето код за отстъпка edna и натиснете бутона ✓ до него (изглежда ето така).

5) Отстъпката към този момент е направена и остава да завършите поръчката (ето по този начин), като си извършите и регистрация в уеб страницата на Ozone.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете забавни промоционални книги , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР