8-метров светещ ангел пазител бе монтиран в центъра на Кърджали.

...
8-метров светещ ангел пазител бе монтиран в центъра на Кърджали.
Коментари Харесай

Такова нещо в Кърджали досега не са виждали ВИДЕО

8-метров светещ ангел страж бе инсталиран в центъра на Кърджали. 18 000 светодиода огряват пространство, където преди десетилетия се намираше паметникът на Георги Димитров. Дължината на композицията от светещи тела е 1,5 км, написа 24rodopi.com. Идеята на управлението на Община Кърджали е ангелът да пази жителите и гостите на регионалния град на първата Коледа във време на пандемия.
“Ангелът на Кърджали” е планиран от проектант Станислава Тодорова.

„ Ангелът на Кърджали “ има задача – Да бди над хората с бели престилки в България. Със силата на положителната мисъл, със силата на пожеланието, той ще вдъхва вяра за едно несъмнено на следващия ден.

Едно на следващия ден, в което ще се прегърнем, ще си подадем ръка и дружно ще осъществяваме фантазиите. Светещата фигура идва в най-красивото време от годината, когато изпращаме остарялата и посрещаме новата. Тя ще бъде там, с цел да ни помогне да останем на пътя, да не позволим на тъмнината, страха и отчуждението да ни залее.

“Ангелът на Кърджали “ символизира храброст в сегашното и очакване за бъдещето.



Кърджалийци имат големи сърца, Кърджали стана столица на толерантността не инцидентно – жителите го пожелаха.

Те дадоха образеца за един по-добър свят. Сега за нашите медици, медицински експерти и доброволци, Кърджали основава ангел, който е знак на чистотата, на живота, на вярата, на положителното, на вярата ни един в различен.

Нека дружно с „ Ангелът на Кърджали “ напишем следващата хубава история за поколенията.
Нека не помним дните, дано помним моментите, в които сме дружно! “, означи кметът на Кърджали Хасан Азис.

"Посетете „ Ангела на Кърджали “! Именно там ще откриете същинския смисъл на Коледа – да изпратиш любов на хората, които се борят за човешкия живот ", насочи покана към кърджалийци кметът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР