8 лунен ден от 13:21 часа на 19 юли до

...
8 лунен ден от 13:21 часа на 19 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 юли 2018 година

8 лунен ден от 13:21 часа на 19 юли до 14:25 часа на 20 юли

Критичен ден от 14:25 часа

Енергетиката на този лунен ден въздейства негативно на индивида. Възможни са паники, страхове, мрачни мисли. Трябва да се предпазвате от неистини и всевъзможни изкушения. В този ден е елементарно да се поддадете на илюзии и заблуди. Може, да вземем за пример, да се появи нараснало подозрение – постарайте се да избегнете това.

За праведния човек или дори за този, който се е научил да сдържа своите низши инстинкти, не е нужно да се притеснява от тези дни. Лошото няма да настигне такива хора, а по-скоро ще се върне към тези, които го пожелават на близък.

Най-добре е този ден да протече в осъществяване на спокойна делнична работа. Нови неща не започвайте – има риск да се сгреши в преценката за своите благоприятни условия.

От друга страна, четвъртък продължава с една хармонична сила. Това е прелестен интервал за взаимоотношенията ви, които сте оставили встрани до момента, и не сте намирали време за тях.

В избрани часове на деня, може към този момент да усетите полъха на Луната във Везни. Изведнъж ще забравите всичко, което е било годно до момента. Ще желаете и ще търсите любовта, хубостта, хармонията. Веднага ще дойдат тематиките за взаимоотношенията, връзките, компромисите, и дипломатичността.

Всички ще се стараете да бъдете меки, доброжелателни, все пак. И в действителност е хубаво да избягвате и да не се подавате на мощните пристрастености, които могат да забушуват.

Най-важната интензивност и активност през този ден ще бъде ориентирана изключително към партньорски връзки – персонални или бизнес такива. Както през вчерашния ден, тематиките, които ще са значими, са – любовта, хармонията, хубостта. Ще желаете и ще ги търсите на всички места към нас.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР