8 лунен ден от 11:11 часа на 23 януари до

...
8 лунен ден от 11:11 часа на 23 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 23 януари 2018 година

8 лунен ден от 11:11 часа на 23 януари до 11:41 часа на 24 януари

Ден за филтриране на душата и тялото. Добре би било, почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е удобен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция: това е ден за смирение. Обмислете своя живот, спомнете си предишното.

Настроението ни ще извънредно изменчиво и несигурно, както нашата нервна система.

Ще сме под въздействието на бърза и непредвидима сила, която ще идва и ще си отива доста бързо и елементарно. Всички наши дейности ще бъдат повлияни, точно от нея. Естествено, събитията, които ще идват при нас, ще са непредвидени и ще сме сюрпризирани от всичко, което се случва, най-много в дома, в фамилията ни, с родители, деца, с обичания до нас. Емоциите ни ще са мощни, бурни и е допустимо да имаме прекарвания в персонален проект, които могат да ни раздрусат.

Ще съумяваме със своя сексапил и прелест да реализираме задачите и желанията си. Възползвайте се от този миг!

Денят ще ни даде мощна и ярка сила, ще се усещаме необичайно и друго. Едновременно ще имаме пламък и пристрастеност, и предпочитание за доста неща по едно и също време, само че в това време ще желаеме да реализираме всичко това, по манипулативен метод. Ще желаем да подчиним всички към нас, да им покажем своята мощ и власт.

Не се поддавайте на тези инстинкти и вилнеещи пристрастености, които няма да ни доведат до никакви позитивни обстановки, а единствено ще нагнетят връзките ни с хората към нас.

Всичко, което е обвързвано с секрети, мистичност, под земята свят, секс, финанси, ще е на дневен ред и ще ни завладее.

Сънищата са предсказателни. На сън може да видите подмятания за същинското си предопределение в живота, за това, с какво би трябвало да се занимавате. В медицински проект се позволява цялостно недояждане, диета. Обърнете внимание на периферната нервна система.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР