8 лева най-много за чадър и още 8 лева най-много

...
8 лева най-много за чадър и още 8 лева най-много
Коментари Харесай

За 20 години - не повече от 8-10 лв. за чадър и за шезлонг на два черноморски плажа

8 лв. най-вече за чадър и още 8 лв. най-вече за шезлонг на морски плаж " Градина - централен ", част 2 в за идващите 20 години би трябвало да дава концесионерът " Алфа Дилеа " ООД, като това се отнася за платените зони на този плаж. Това стана ясно на днешното постоянно съвещание на държавното управление.
Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 58 246,15 лева без Данък добавена стойност. Предложение за вложения за ограничения по отношение на опазването на околната среда, дюните и предпазените територии на морския плаж е в размер на 108 228 лева с Данък добавена стойност.
Същевременно, за плаж " Елените " в Несебър чадърът не може да коства повече от 10 лв., както и шезлонгът - в идващите 20 години. Концесионер там е " Мирикал " ЕООД.
Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията на " Елените " е в размер на 150 531,43 лева без Данък добавена стойност. Предложеният от концесионера размер на вложения за организация на спортно-развлекателни действия на морския плаж за целия период на концесията е 179 568 лева с включен Данък добавена стойност.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР