8-годишното момченце, което стана жертва на многократно сексуално посегателство не

...
8-годишното момченце, което стана жертва на многократно сексуално посегателство не
Коментари Харесай

Нови шокиращи подробности за сексуално насилваното 8-годишно дете

8-годишното момченце, което стана жертва на неведнъж полово посягане не е посещавало учебно заведение след началото на Коледната почивка.

Това сподели пред камерата на БТВ класният му началник Людмил Бонев. Той отхвърли изказванията, че момчето е било гонено от час и добави, че той е бил проблематичен възпитаник. „ Изключително палаво дете, бабата не може да се грижи за него. Майката за първи път я видях на 9 януари тази година, а от една година съм класен на момчето. Тя ми даде телефон едвам през вчерашния ден, макар моите старания да намеря контакт с нея “, добави преподавателят в 94 СУ „ Димитър Страшимиров “.

8-годишно дете е насилвано полово и снимано от свои съученици

Социалните служби започнаха ограничения по случая, оповестиха, че с майката и детето ще работи психолог, само че момчето не беше изведено от средата, в която живее. По думите им риск за него няма.

От учебното заведение показаха, че неведнъж са посещавали дома на момченцето, тъй като в архивите им то се води като рисково и живеещо при доста неприятни условия. „ Българско дете би трябвало ли да живее в една стая с шест индивида, една печка и една скована маса. При едно от моите визити открих, че няма осветяване, чешмата е една – на двора и обслужва няколко фамилии, а тоалетната е външна “, съобщи Даниела Стефанова, педагогичен консултант към 94 СУ.

Харалан Александров с горещ коментар за случая с 8-годишното дете, насилвано полово от съученици

Учителите прибавиха, че когато детето идва на учебно заведение – хигиената му е неприятна. Често отсъства от учебно заведение Те са безапелационни, че детето е в риск и би трябвало да бъде изведено от средата, в която живее.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР