8- годишно дете е пострадало снощи по време на игра

...
8- годишно дете е пострадало снощи по време на игра
Коментари Харесай

Дете пострада, след като футболна врата падна върху него на спортна площадка

8- годишно дете е потърпевшо нощес по време на игра на футболното игрище на ул. “Георги Тертер ” в Кюстендил. Една от вратите е паднала върху него .

Детето е без заплаха за живота, отървало се е с 3 шева на главата и след обзор и фотография в кюстендилската болница се е прибрало у дома. То и братчето му близнак са на посетители на баба им в Кюстендил, след сполучливо приключен първи клас в София.

 
“Подвижната врата му падна върху главата. Гледах до непрестанно, обаче за момента виждам, че е под вратата. Явно се е качил и се е люлял на предното желязо /напречната греда/. Играха футбол с доста деца и беше вратар. Гледах го непрестанно, само че... случи се. Закарахме го с наша кола до болничното заведение ", описа пред Дарик бабата Красимира Тодорова.
 Спортна площадка на улица Георги Тертер Влади Владимиров
Жената изрази удовлетворение от грижата на медиците за внука ѝ. " Направихме фотография и няма други контузии или разтърсване на мозъка . Благодаря на Бога ”, сподели още тя.-->
 
Приятелка на бабата е подала сигнал в община Кюстендил . “Трябва нещо да се направи, тъй като дребни деца играят, гледаш го и до вратата да бях, в случай че е казано да се случи, ще се случи ”, сподели още бабата на потърпевшото момче.

 
По информация на Дарик, всички порти на сходни детски площадки са застопорени , само че очевидно в този случай планката е била счупена, с цел да падне вратата. Кюстендилци разясняват, че постоянно децата употребяват вратите за люлки, като хамак.
 
Проблемната футболна врата от игрището на ул. “Георги Тертер ” е към този момент отстранена и след ремонт ще бъде върната и още веднъж закрепена за площадката.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР