8-годишен мулат, син на ганаец и англичанка, не е допуснат

...
8-годишен мулат, син на ганаец и англичанка, не е допуснат
Коментари Харесай

Шок! Момченце спряно от 2 училища заради огромна прическа СНИМКА

8-годишен мулат, наследник на ганаец и англичанка, не е позволен до 2 учебни заведения поради голямата си афроприческа вид реге, заяви CBS. Фарук Джеймс бе отсечен и от Лондонското учебно заведение по красноречие, което 23-годишният му огромен брат е посещавал, показа майка му Бони Милър.

"Знаех за тяхното неприятно отношение към прическите ", показа англичанката, която и преди 10 година имала сходни усложнения с по-големия й наследник. Тогава пък учебното управление го направило на въпрос поради прекомерно късата подстрижка на сина й.

"Три пъти имахме неприятности и той едвам не бе изключен от учебното заведение поради това, че косата му е прекомерно къса. Тогава отидох в магазин за обувки и купих черна багра ", описа Бони Милър пред CBS по какъв начин се наложило да "рисува " коса на главата на детето си.

Тя разясни, че защото бащата на Фарук е от Гана, дребният не е бил подстригван до 3-тата му година. "Тогава той се привърза към тази прелестна коса и ние запазихме прическата му ", напомни майката, като посочи, че въпросните две учебни заведения били християнски.
По думите й там даже Иисус Христос нямало да бъде признат, като увери, че и Божият наследник е имал дълга коса като Фарук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР