8 души са загинали, а над 300 души са пострадалите

...
8 души са загинали, а над 300 души са пострадалите
Коментари Харесай

8 души загинаха, а над 300 пострадаха на концерт на Травис Скот

8 души са починали, а над 300 души са потърпевшите вследствие на навалица по време на осъществяване на рапъра Травис Скот в Хюстън, Тексас. Това заяви " Си Ен Ен ", базирайки се на локалните управляващи.

Инцидентът е станал в петък по време на откриването на музикалния фестивал " Astroworld Festival ". По време на концерта хората са почнали да се тълпят в предната част на сцената, което провокирало суматоха, а някои от посетителите са изгубили схващане.

" Повече от 300 души са били лекувани в полева болница, ситуирана наоколо до музикалния фестивал ", цитира " Си Ен Ен " известие на локален чиновник. По данни на " Ройтерс " 11 души са получили сърдечен удар.

Началникът на локалната пожарна Сам Пеня съобщи, че органите на реда организират следствие и преглеждат записи от камерите за видеонаблюдение. По-специално те ще би трябвало да открият дали уредниците на фестивала са обезпечили задоволително изходи от мястото на осъществяване.

На събитието са участвали общо към 50 000 души. Заради случая концертът е преустановен, а вторият ден на фестивала е анулиран.



Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР