8 дни преди финала на Лига Европа между Челси и

...
8 дни преди финала на Лига Европа между Челси и
Коментари Харесай

Най-лудото футболно пътуване

8 дни преди финала на Лига Европа сред " Челси " и " Арсенал ", татко и наследник Коб от Лондон вземат решение да подхващат едно от най-вълнуващите завършения в живота им!

Кевин (на 59 години) и Джейк (на 27 години) вземат решение, че ще гледат обичаните си футболисти в синьо онлайн в Баку, Азербайджан. Любовта към играта е задоволителен мотор за семейство Коб! Двамата не се двоумят даже и пред големите компликации да се придвижат до крайната точка. И вземат решение да трансфорат пътуването в премеждие.

Вместо да икономисват пари за безценен самолетен билет до Баку, татко и наследник се качват на последния вероятен полет във вторник (21 май) - 8 дни преди финала. Той е за Истанбул и е доста по-евтин от този до столицата на Азербайджан, който сега е на цена от 838 паунда.

В сряда сутринта двамата са към този момент в най-големия град в Турция, а идната стъпка е столицата Анкара. И до там превозът е със аероплан.

И от тук стартира най-интересната част от пътуването! 24 часа с трен! До Карс - град в североизточна Турция, напълно покрай границата с Армения. Билетът за двамата коства 25 паунда. Това споделят те пред " Дейли Мейл ", до момента в който към момента пътуват.

От тук нататък проектът е следният:

Следващите близо 400 км семейство Коб ще премине с таксита! Двамата би трябвало да стигнат до столицата на Грузия - Тбилиси. Следва следващото среднощно пътешестване с трен.

В понеделник (27 май) задачата би трябвало да е достигната и двамата да са в Баку. Мачът е на 29 май.

" Искахме да си организираме едно премеждие. И преди сме били в Баку, само че единствено за няколко часа и не успяхме да разгледаме. Така че искахме да си организираме пътуването на живота! ", споделя Джейк.

Ентусиастите за финала като семейство Коб обаче са малко. Очаква се стадионът в Баку да е полупразен поради неуместния превоз до там. Феновете на " Арсенал " са извънредно недоволни и от обстоятелството, че предоставените им билети са прекомерно малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР