8 август е огледална дата. В такива дни много чудесни

...
8 август е огледална дата. В такива дни много чудесни
Коментари Харесай

Днес е огледална дата. Осмицата може да изправи много хора пред избор

8 август е огледална дата. В такива дни доста чудесни неща могат да се случат в живота на всеки човек. Осмицата дава избор на пътя, тъй че животът през днешния ден може да изправи доста хора пред избор.

Венера прави тригон с Марс. Настъпва раздвижване. Появяват се нови любовни импулси, половото увлечение към другия пол се ускорява, позитивно разбиране на близките, блян към естетика, към деликатност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят наслада в живота на другите хора.

Ако не беше ретограден Меркурий, щеше да е идеална дата за подписване на брак.

Луната е в символ Рак 07:02ч до 07:19ч на 10 август.

Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, обидчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

27 лунен ден от 02:52ч на 8 август до 03:50ч на 9 август

Днес е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се във своя интуиция. Непременно се замислете за компликациите, които ви мъчат. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша мощна музика, да сте дълго време в сънливи.

Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Бизнес – Подходящо време за щедрост. Всички останали интервенции с парични знаци са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР