7DniSofia.bg има редкия шанс да открие един от тримата собственици

...
7DniSofia.bg има редкия шанс да открие един от тримата собственици
Коментари Харесай

Гриша Ганчев ексклузивно пред 7DS след поредното скандално рязане на ЦСКА в първенството! Този път при победата над Черно море

7DniSofia.bg има редкия късмет да открие един от тримата притежатели на ЦСКА – Гриша Ганчев, малко преди среднощ. Естествено индивидът, на който се крепят алените не бе изключително сладкодумен, само че въпреки всичко сподели нещо значимо.

На поздравленията ни за следващата победа на ЦСКА, Гриша Ганчев отговори докога чака да продължи тази серия на тима: „Всичко зависи от Стамен Белчев и футболистите. Аз като почитател и хората, които подкрепяха тима във Варна по този начин както единствено публиката на ЦСКА може, се надяваме серията да стигне чак догодина“.

Бизнесменът се извини, че е на фамилна вечеря в Ловеч, само че въпреки всичко разкри ще предприеме ли ограничения ЦСКА против продължаващият съдийски гнет против тима.

„Ще ми се да не преставам да имам вяра, че няма офанзива против ЦСКА, само че над 200 известия и позвънявания по време на мача…Нека преспим и да забележим. Може господин Михайлов да има проблемите на Мегз във ВИП Брадър и да не му е до футбол в момента…“, разяснява Ганчев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР