79-годишната легенда Ал Пачино тупна на червения килим преди връчването

...
79-годишната легенда Ал Пачино тупна на червения килим преди връчването
Коментари Харесай

Ал Пачино претърпя нелеп инцидент, а Брад Пит се подигра с Мегзит и Брекзит СНИМКИ

79-годишната легенда Ал Пачино тупна на аления килим преди връчването нощес на филмовите и тв награди BAFTA на английската академия, само че бързо омаловажи случая със знака на успеха към почитателите. Неговата сегашна другарка – 46-годишната Мейтал Доан побърза да му помогне да стане, дружно с човек от защитата.







Ал Пачино бе номиниран за най-хубав артист във второстепенна роля, само че бе изпреварен от Брад Пит за неговото осъществяване в „ Имало едно време в... Холивуд “.

Самият Пит не пристигна в Лондон за церемонията поради фамилни задължения в Съединени американски щати, само че отново стана звездата на шоуто поради шеговитата благодарствена тирада с подмятания за Брекзит и Мегзит, която написа и която бе прочетена от Марго Роби.

В нея 56-годишният артист намигна към кралското семейство и на присъстващите в залата принц Уилям и брачната половинка му Кейт с увещание, че ще кръсти премията си „ Хари “ на името на брата на Уилям, и ще я прибере при себе си в Америка, намеквайки за отдръпването в Канада и Съединени американски щати на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл от кралски отговорности.

„ Това са неговите думи, не мои “, засмя се Марго Роби към Уилям и Кейт, откакто прочете посланието на Брад Пит и добави: „ Брад не можеше да пристигна тук довечера, по тази причина ме помоли да прочета това от негово име. Той стартира по този начин „ Хей, Британия, чух, че неотдавна си разведена. Добре пристигнала в клуба! Всичко най-хубаво със съглашението за развода и дрън-дрън-дрън. “

После той споделя благодаря към Академията за оказаната му висша чест. Казва също, че постоянно е бил малко респектиран тук поради кралската академия по трагично изкуство и хората, които са били тук преди, тъй че това има изключително значение за него “, приключи Марго Роби.

Британската военна драма "1917 “ обра 7 от премиите BAFTA от общо 9 номинации, измежду които и тези за най-хубав филм и за най-хубав режисьор (Сам Мендес), "Жокера “ взе три, като основният воин Хоакин Финикс получи следващ приз за най-хубава мъжка роля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР